Ben "şöyle; ""
sende her yerden çıkmasan olmuyor.![]()
![]()
Kaç gündür aynı şeyleri söylemekten bıkmadın mı?şöyle; ""
![]()
Ben "şöyle; ""
![]()
Kaç gündür aynı şeyleri söylemekten bıkmadın mı?şöyle; ""
![]()
Tky çok iyi bölümlerde düştü çoğu dizide kötü bölümlerde yükseliyor iyi bölümler düşüyor bu reyting sisteminde bilmem artık.Düşmeyeceğinden %1000000000 eminim.Yani her iddiasına girerim![]()
Tky çok iyi bölümlerde düştü çoğu dizide kötü bölümlerde yükseliyor iyi bölümler düşüyor bu reyting sisteminde bilmem artık.![]()
Bile bile lades yani.O kadar güveniyorsan gel iddiaya girelimKazanırsan 1 ay diriliş yapçam avatarı,kaybedersen sen 1 hafta yaz ın öyküsü yapcen
![]()
Bütün gruplar mı.O kadar güveniyorsan gel iddiaya girelimKazanırsan 1 ay diriliş yapçam avatarı,kaybedersen sen 1 hafta yaz ın öyküsü yapcen
![]()
Bütün gruplar mı.Bilmem düşmanı değilim dizinin sadece fikrimi söyledim.
![]()
Önce güzelim dizinin yorum konusunu reyting tahminleri konusuna çevir, sonra da yat. İyi geceler.nese sizin sohbete doyum olmaz ama yatmam gerek iyi geceler size.![]()
İyi geceler, yarınki pişmanlığını ve Diriliş'li profilini merak ediyorum.
Kesinlikle pişman olmazsın, hatta yazdan önce bir boş vaktin varsa eğer o zaman başla.Çok güzel dizi, bugün bayram özel bölümü vardı TRT1'de, izledim. Beni Böyle Sev sıcaklığı veriyor, yazın inşallah tüm bölümleri izliycem.![]()
Demek ki Baba Candır'ın kalitesiyle sen de tanıştın.
Yine güzel bir bölümdü, ama son iki haftadır 23.00'ten önce bittiği için tadı damakta kalıyor.Geliyor geliyor Tava Nermin geliyor![]()
Ara ara bakıyorum kaliteli bir dizi. Diğer diziler gibi saçmalayıp uzatacaklarına tadın damakta kalması daha iyiYine güzel bir bölümdü, ama son iki haftadır 23.00'ten önce bittiği için tadı damakta kalıyor.![]()