şöyle bir şey var. totalde yazın öyküsü iyi. total sizin olsun.Benim dizime güvenim sonsuz.Hatta ABC1 de 5 e yükseleceğimizi düşünüyorum hadi hayırlısı![]()
şöyle bir şey var. totalde yazın öyküsü iyi. total sizin olsun.Benim dizime güvenim sonsuz.Hatta ABC1 de 5 e yükseleceğimizi düşünüyorum hadi hayırlısı![]()
Eğlendirme Dairesi kötü giderse çabuk biter ve Zeynep'in de bir an önce yeni diziye başlar, bir de böyle düşün.trt1 bitirmez zatende 1.liği de göremezsin biz varken.
yalnız yarın üçümüzüden biri kapak olacak.![]()
Alt tarafı bir yan karakter öldü, başrol olsa yine neyse.Benim dizime güvenim sonsuz.Hatta ABC1 de 5 e yükseleceğimizi düşünüyorum hadi hayırlısı![]()
şöyle bir şey var. totalde yazın öyküsü iyi. total sizin olsun.ab'de baba candır iyi ab onların olsun.
abc1'de debiz iyi başlamışısz oda bizim olsun, kimse kapak olmasın.
![]()
efsane kadromuzla kaliteli kanaldayız kötü gitme ihtimalimiz yok.Eğlendirme Dairesi kötü giderse çabuk biter ve Zeynep'in de bir an önce yeni diziye başlar, bir de böyle düşün.
Alt tarafı bir yan karakter öldü, başrol olsa yine neyse.![]()
buna anca gülünür.Yok ben üç kategoriye de gözümü diktim![]()
Yeni diziler gelince 23.30'a falan alınırsınız zaten, geçici olarak idare ediyorsunuz günü.efsane kadromuzla kaliteli kanaldayız kötü gitme ihtimalimiz yok.
buna anca gülünür.![]()
![]()
sen öyle san.Yeni diziler gelince 23.30'a falan alınırsınız zaten, geçici olarak idare ediyorsunuz günü.![]()
Perşembe Kösem varsen öyle san.1 dizi projesi var o da hatırla gönül. hafta sonuna koyarak riske girmeyeceklerdir perşembeye gelir o dizi.
![]()
Hatırla Gönül perşembe olacaksa Kösem ne işe yarıyor acaba? Çilek Kokusu pazar gününe gelir gibi.sen öyle san.1 dizi projesi var o da hatırla gönül. hafta sonuna koyarak riske girmeyeceklerdir perşembeye gelir o dizi.
![]()
aa doğru pardon.Perşembe Kösem varGöç Zamanı ve Kara Sevda da var ayrıca
Yani Eğlendirme Dairesi'nin PT1 macerası kısa görünüyor
![]()
Hayaller/hayatlar olmasın dikkat etaa doğru pardon.kara sevda çarşambaya geliyor. çilek kokusu cumartesi günleri uzun ömürlü olmayacaktır onun yerine hatırla gönül gelir.
kaderimin yazıldığı gün'den daha iyi gideriz biz onun yerine göç zamanı gelir. 🙄
Çilek Kokusu cumartesi olursa çok ciddi bir düşüş yaşar. Bu nedenle Kaçak Gelinler gibi pazar gününe, yani sizin yerinize gelebilir.aa doğru pardon.kara sevda çarşambaya geliyor. çilek kokusu cumartesi günleri uzun ömürlü olmayacaktır onun yerine hatırla gönül gelir.
kaderimin yazıldığı gün'den daha iyi gideriz biz onun yerine göç zamanı gelir. 🙄
cumartesi boşken star niye zirvedeki programın gününü değiştirsin aserat aklın alıyor mu hiç. cık cık cık.Çilek Kokusu cumartesi olursa çok ciddi bir düşüş yaşar. Bu nedenle Kaçak Gelinler gibi pazar gününe, yani sizin yerinize gelebilir.![]()
Zirve hayalleri görmeye başladın yine.cumartesi boşken star niye zirvedeki programın gününü değiştirsin aserat aklın alıyor mu hiç. cık cık cık.![]()
yarın senin yüz ifadeni de görücem.Zirve hayalleri görmeye başladın yine.![]()
Asıl senin ruh halini çok merak ediyorum.yarın senin yüz ifadeni de görücem.![]()
şöyle; "Asıl senin ruh halini çok merak ediyorum.![]()
sende her yerden çıkmasan olmuyor.@Aserat @Billy Kane asıl ben sizinkini görücem Yaz'ın Öyküsü nün tüm kategorilerde en az 4,5 alacağını biliyorsunuz![]()
Düşerse napacan.@Aserat @Billy Kane asıl ben sizinkini görücem Yaz'ın Öyküsü nün tüm kategorilerde en az 4,5 alacağını biliyorsunuz![]()