TRT 1 Baba Candır - Dizi Yorumları

Yemek yerken bölümün bir kısmını izledim ,
çok sıcak bir aile dizisi..bu tadı daha önce K.Ailesi'nde almıştım @sokak sanati :lol:

Emrecan-Ceylan çifti uyumlular. Ece de çok tatlı..Saçlarını açınca daha da güzelleşti :pala:
Dizinin reytinglerine hiç denk gelmedim umarım iyi oranlar alıyordur 🙁

Yemek yerken bölümün bir kısmını izledim ,
çok sıcak bir aile dizisi..bu tadı daha önce K.Ailesi'nde almıştım @sokak sanati :lol:

Emrecan-Ceylan çifti uyumlular. Ece de çok tatlı..Saçlarını açınca daha da güzelleşti :pala:
Dizinin reytinglerine hiç denk gelmedim umarım iyi oranlar alıyordur 🙁
Her bölüm dahada guzellesiyor. Komik,sıcak,eğlenceli arada bir dramli.müthiş bir dizi. Reyting sıralarında üstte ama aldığı oran çok iyi değil.hele de bu diziye göre çok dusuk en az 5 almalı bu senaryo.

@cookies izledin mi bu bölümü

Her bölüm dahada guzellesiyor. Komik,sıcak,eğlenceli arada bir dramli.müthiş bir dizi. Reyting sıralarında üstte ama aldığı oran çok iyi değil.hele de bu diziye göre çok dusuk en az 5 almalı bu senaryo.

@cookies izledin mi bu bölümü
Bitmesiin de :(
Dİzi eğlenceliydi bu akşam Ece'nin patronunu perişan ettiler.
En son dizinin halasının Tava ile güle güle demesi iyiydi :D

Ben de izliyorum da TRT bitirir mi korkusu var :(
Güzel dizi büyük kanallarda olsaydı iyi tutunurdu gibi..

Yine çok güzel bir bölümdü. Ceylan'ın abartısı tamamen gitti, buna çok sevindim özellikle. Emrecan ile olan sahneleri ve alışveriş merkezinde yaşananlar iyiydi. Ece-Haluk sahneleri de güzeldi, şirket sahnelerinde çok eğleniyorum zaten. :)

Onun haricinde Rüzgar rolündeki adamı ise sırf yakışıklı ve sesi güzel olduğu için almışlar sanırım, yetenek sıfır. Her bölüm üstüne kata kata gidiyor dizi, umarım yarın reytingler iyi gelir.

Yine çok güzel bir bölümdü. Ceylan'ın abartısı tamamen gitti, buna çok sevindim özellikle. Emrecan ile olan sahneleri ve alışveriş merkezinde yaşananlar iyiydi. Ece-Haluk sahneleri de güzeldi, şirket sahnelerinde çok eğleniyorum zaten. :)

Onun haricinde Rüzgar rolündeki adamı ise sırf yakışıklı ve sesi güzel olduğu için almışlar sanırım, yetenek sıfır. Her bölüm üstüne kata kata gidiyor dizi, umarım yarın reytingler iyi gelir.
Güzel bir bölümdü.Bence Ece'nin abartısı gitti. :) Daha doğal ve güzel oldu.Ailesinin Patronun oğluyla olan sahneleri de güzeldi.

Ben Ece'den halasına söylediği laflar nedeniyle biraz soğudum, ama Haluk ile olan sahneleri eğlenceli. Özellikle arabanın üstünde gitmesi iyiydi. :X
Evet cadı orada terbiyesizlik yaptı :D nasıl da içli içli ağladı halacığım :(
O sahne abartıydı bence ben dışarı çıktığında halasını görünce söylediklerinden utanır dedim hiç oralı bile olmadan odasına çekip gitti.
Patrona gelince çıtkırıldım halaya gelince "niye artık gitmiyor bu evden" gıcık oluyordum da bu bölüm neyseki çeki düzen vermişti hareketlerine :lol:

Aaa sende izliyor musun?çok sevindim.yorumlarına kesinliklikle katılıyorum. Ceylan ilk bölümde çok konuşuyor hareketler,mimikler fazla abartılıydı. Şimdi düze indi. Emrecan ve ceylan çok yakışıyor. Rüzgarda bence yetenek olmadigi gibi karizma da yokta neyse :) senaryo çok güzel. Uyarlayan da bence tebriki hakediyor.çok sağlam bir uyarlama oldu bu proje. Sure genele gore kısa. 1sa 40dk. Belki daha uzun olsa 3 reytinge dayanırdı.ama kalite olarak kesinlikle rahat 5 almalida daha alamadı.umarım yarın en azından 3e falan yükselir.

Aaa sende izliyor musun?çok sevindim.yorumlarına kesinliklikle katılıyorum. Ceylan ilk bölümde çok konuşuyor hareketler,mimikler fazla abartılıydı. Şimdi düze indi. Emrecan ve ceylan çok yakışıyor. Rüzgarda bence yetenek olmadigi gibi karizma da yokta neyse :) senaryo çok güzel. Uyarlayan da bence tebriki hakediyor.çok sağlam bir uyarlama oldu bu proje. Sure genele gore kısa. 1sa 40dk. Belki daha uzun olsa 3 reytinge dayanırdı.ama kalite olarak kesinlikle rahat 5 almalida daha alamadı.umarım yarın en azından 3e falan yükselir.
Ben en başından beri izliyorum zaten, konuda da yorumlarım var. Dediğim gibi her bölüm öncekinin bir tık üzerinde, umarım gelecek hafta yükselir. :)

yaz dizilerinden sadece bu ve iliski durumu karisik ilgimi cekti
yeni sezonda umarim devam ederler

yaz dizilerinden sadece bu ve iliski durumu karisik ilgimi cekti
yeni sezonda umarim devam ederler
Geçtiğimiz hafta özellikle AB grubunda reytingini baya arttırdı. Dahada arttırır. Senaryo olarak 5-6yi rahat hakediyorda halkımızın o kadar kıymetini bileceğini sanmıyorum ama 4e kadar yükselir bence.

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs