Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

dest kimmiş be ya Allah ın berencisi bir beren resmine kandırırım onu
sayfan baya güzel ve renkli ama inandırıcı değil...orta linkinde polatla dalga geçmişin..bize göre sülüman gibi birşey...olmuyo yani...hem vadi ölümlerin en çok yaşandığı dizi polatın hiçbirşeyi kurtarabildiği yok memati yi bile kurtaramadı....zati kendini bile kurtaramayacak artık istersen kaldır artık onu ha güzel kardeşim...

memati 30.ölüm tehlikewsine öldü polat kurtarmıştır 3-4 kere en az
bence iy iimza

destere kardesimin her zaman arkasındayım 3D çıkardı ben 7D Yaptım onu destere 10 D Geçerek rekor kırdı

çok kötü şeyler oluyor galiba korktum

- - - Ekleme - - -

ozan admin sabitle bu konuyu herşeyi konuştuk her telden bölümünün ana konusu olsun

çok kötü şeyler oluyor galiba korktum

- - - Ekleme - - -

ozan admin sabitle bu konuyu herşeyi konuştuk her telden bölümünün ana konusu olsun

muhteşem yüzyılın hürremi 27 sayfa sürdü

bunun birde sülümanı var pargalısı var onlara daha gelmedik onlarada bir el atsak bir 50 sayfayı bulur
)

Muhteşem Yüzyıl'a çatan Başbakanın çok yakında Emir'e de "Emir efendi senin yolun da yol değil. Aklını başına al" demesi bekleniyor...
Ahahhah
Koptum resmen

illada dediğini yapacan emre... bir seferde bizim dediğimiz olsa ne olur yani...biz sülümanın astırdığına hürremin kestirdiğine birşey diyomuyuz kardeşim....

30sene at üstünde koşturan adam okadar çocuğu mektupla yaptı zaten!muhteşem yüzyıl mevzu'undan sora bakalım ne bekliyo bizi.hazırol Türkiye