Başbakan Muhteşem Yüzyıl'ı Bu Kez Fatih İle Vurdu!

helal olsun başbakana helal

Anlaşılan hala laf attiğina göre kaldıramıcak
Koskoca başbakan aklı selim diye seciliyor adamın ilgilendiği olay Süleyman'ın yatağı.F
Onun bile ilgisi cekmiş yahu...

eyyyt bee

başbkanıım canım benin canım benim ben seniiiii
))

başkabakan gazetecelir önünde oturup büyük abdestini yapsa şakşaklayacaksınız senin konuyu okuduğunu bile sanmıyorum takas
)

öyle bir ihtimal olduğunu düşüntrek güldürdün

tarih biliyorum biliyorum beyazsoy tarihte kendi halkını kılıçtan geçirenlerinde kimler olduğunu iyi biliyorum biliyorumda söylüyorum belki birilerine kapak olur diye
)

- - - Ekleme - - -

Oha saygılı ol başbakana karşı böyle konuşamazsın.

çd sen hangi dünyadasın ya saygıyı kendin göster yeterli bırak birileride saygı göstermesin herkes aynı olmaz
)

Doğru valla Dünya'daki hiçbir başbakan ecdadına bu kadar önem vermiyor.Ecdadı karalama propagandasına şakşak diye alkış tutanlara laf anlatmaya gerek yok.Zaten iyice körü körüne bağlanmışlar.

Doğru valla Dünya'daki hiçbir başbakan ecdadına bu kadar önem vermiyor.Ecdadı karalama propagandasına şakşak diye alkış tutanlara laf anlatmaya gerek yok.Zaten iyice körü körüne bağlanmışlar.

ortada akralama görsek inanıcaz da kanuninin 13 çocuğu doğmadna ölenleri de sayarsak leyleklere inanmıyoruz be gülüğm

tarih biliyorum biliyorum beyazsoy tarihte kendi halkını kılıçtan geçirenlerinde kimler olduğunu iyi biliyorum biliyorumda söylüyorum belki birilerine kapak olur diye
)

tarih biliyorsun konusunda şüpelerim olsa da ama emin olduğum şey konuyu baglı kalmadıgın
))))))))

tarih biliyorsun konusunda şüpelerim olsa da ama emin olduğum şey konuyu baglı kalmadıgın
))))))))

konuya bağlı kalıyorum ondan emin olabilirsin ama zamanları geniş zamana yayabilirim fatih yapmamıştırda torunu yapmıştır o yapmamıştırda aynı gelenegin devamı kaçıncı kuşak nesli yapmıştır ama sonuçta kimin yaptığı değil o sistemin kendisi suçlu sistemi fok götürünce başa dünayanın en düzgün insanınıda koysan yamulur bir gün

başbakana saygı göstermek zorundasınız sen şu an bilgisayarın başında rahatça internete girebiliyosan başbakan sayesindedir

- - - Ekleme - - -

aynen öyle başbakan dünyanın en büyük lideridir ecdadının böyle karı kız düşkünü gösterilmesine izin vermez

ortada akralama görsek inanıcaz da kanuninin 13 çocuğu doğmadna ölenleri de sayarsak leyleklere inanmıyoruz be gülüğm

kimse kanuni çocuk yada sex yapmıyor demiyor. konuyu neden hep oraya getiriyorsun merak ediyorum
)))) dervişin fikri neyse zikride oymuş hesabı olsa gerek
))))))

kanunini sadece haremden çıkmayan sürekli kadınlarla oynaşan biri olarak sadece sadece gösterilmesi problem tabi sadece kanuniniyi haremde göstermek için uyduruk acem ajanları icad ediliyor
)))))))))))))

başbakana saygı göstermek zorundasınız sen şu an bilgisayarın başında rahatça internete girebiliyosan başbakan sayesindedir

saygı ,le her lafını alkışlamak faklı olay aga
her dediğine katılmak zorunda değiliz
ayrıca onun sayesinde diye bir şey yok onun üstündeki yasalar var

hadi ya bilgisayara eskiden giremiyormuş millet senin tombiş başbakan icat etmiş bilgisayarı allah razı olsun ondan
)