ilgilense ne olacak star rtüğün kararını mahkmeye götürür.. mahkemede vereceği karar belli. osmanlı hanedanında kimse mahkemeye gitmeden muhteşemi yasaklatmak imkansız
onlar gitse d esorun yok
ilgilense ne olacak star rtüğün kararını mahkmeye götürür.. mahkemede vereceği karar belli. osmanlı hanedanında kimse mahkemeye gitmeden muhteşemi yasaklatmak imkansız
hmm desdesderonsalk bir mesaja ciddi mesaj vererek tarihe geçtin![]()
neresi ciddi ya o gülme işaretini uzaylular mı koydu))))) desterenin uslubunca cevap verdik ..
eyyyt bee
başbkanıım canım benin canım benim ben seniiiii))
başkabakan gazetecelir önünde oturup büyük abdestini yapsa şakşaklayacaksınız senin konuyu okuduğunu bile sanmıyorum takas)
Oha saygılı ol başbakana karşı böyle konuşamazsın.eyyyt bee
başbkanıım canım benin canım benim ben seniiiii))
başkabakan gazetecelir önünde oturup büyük abdestini yapsa şakşaklayacaksınız senin konuyu okuduğunu bile sanmıyorum takas)
tarih bilmeden ezbere konuşuyon destere)) haçlı sefeleri sırası avrupalılar istinbula gelip her yeri yıkıp yakıp gidiyor malum hanımlara neler yaptıkları
)) ayrıca avrupalılar hiristiyanlıgın katolik (papaz lider) bizanslar Ortadoks yani birazda mehzepsel çekişme var..
Oha saygılı ol başbakana karşı böyle konuşamazsın.
gerçekelri demiş saygısız kelime de yok ortada
Oha saygılı ol başbakana karşı böyle konuşamazsın.
öyle bir ihtimal olduğunu düşüntrek güldürdün![]()
Doğru valla Dünya'daki hiçbir başbakan ecdadına bu kadar önem vermiyor.Ecdadı karalama propagandasına şakşak diye alkış tutanlara laf anlatmaya gerek yok.Zaten iyice körü körüne bağlanmışlar.
tarih biliyorum biliyorum beyazsoy tarihte kendi halkını kılıçtan geçirenlerinde kimler olduğunu iyi biliyorum biliyorumda söylüyorum belki birilerine kapak olur diye)
tarih biliyorsun konusunda şüpelerim olsa da ama emin olduğum şey konuyu baglı kalmadıgın))))))))
tarih biliyorsun konusunda şüpelerim olsa da ama emin olduğum şey konuyu baglı kalmadıgın))))))))
Doğru valla Dünya'daki hiçbir başbakan ecdadına bu kadar önem vermiyor.Ecdadı karalama propagandasına şakşak diye alkış tutanlara laf anlatmaya gerek yok.Zaten iyice körü körüne bağlanmışlar.
ortada akralama görsek inanıcaz da kanuninin 13 çocuğu doğmadna ölenleri de sayarsak leyleklere inanmıyoruz be gülüğm![]()
başbakana saygı göstermek zorundasınız sen şu an bilgisayarın başında rahatça internete girebiliyosan başbakan sayesindedir
ortada akralama görsek inanıcaz da kanuninin 13 çocuğu doğmadna ölenleri de sayarsak leyleklere inanmıyoruz be gülüğm![]()
başbakana saygı göstermek zorundasınız sen şu an bilgisayarın başında rahatça internete girebiliyosan başbakan sayesindedir
- - - Ekleme - - -
aynen öyle başbakan dünyanın en büyük lideridir ecdadının böyle karı kız düşkünü gösterilmesine izin vermez