Başbakan Muhteşem Yüzyıl'ı Bu Kez Fatih İle Vurdu!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muhteşem Yüzyıl dizisini ima ederek ''Bizans'ın hanımları Fatih Sultan Mehmet'i karşılarken başımızda kardinal külahı görmektense Osmanlı sarığı görmeyi tercih ederiz demişlerdir'' dedi.

Başbakan'ın konuşmasında extra olarak şunları da söyledi :

Gençlerimizin özgüvene sahip olması gerekiyor. Allah yar yardımcılarımız olsun. İlk onda Türkiye'yi bu dünya görecek. Başımız öne eğik bir millet değil, muzaffer bir millet olmak durumundayız. Tarihin Haremden ibaret olduğunu iddia ediyor. Kasıtlı olanlar bize tarihi farklı göstermeye çalışsa da kendi tarihimizi böyle göremeyiz ve görmeyeceğiz. Fetih birilerinin kafasını koparmak, sömürmek değildir. Fetih kılıcın değil kalemin egemenliğine inanmaktadır. Bizans'ın hanımları Fatih Sultan Mehmet'i karşılarken başımızda kardinal külahı görmektense Osmanlı sarığı görmeyi tercih ederiz demişlerdir. Bizim tarihimiz konuşulurken sadece savaşlardan, haremlerden ibaret gibi gösteriliyor.

güldürdü gene :d
kend,s, trt ye daha iyisini çektirsin ama çektiremez türkiyede kimse öle bir iş yapamaz:d

Bu olaylarla RTÜK ilgileniyor, eğer kaldırmak istiyorsan sözle gerçekleştirme bunu, yaparak gerçekleştir. Böyle konuşarak olmaz böyle işler.

güldürdü gene :d
kend,s, trt ye daha iyisini çektirsin ama çektiremez türkiyede kimse öle bir iş yapamaz:d

ne alaka ya koyarsa bol halvet bol dekolte millet izler . haremden çıkmayan bir muhteşem yuzyılın kalitesinden bahsetmek mümkün mü eger dünde söylediğin gibi reyting kaliteseyde diyceğimi biliyon :))))))))))))))))))))

ne alaka ya koyarsa bol halvet bol dekolte millet izler . haremden çıkmayan bir muhteşem yuzyılın kalitesinden bahsetmek mümkün mü eger dünde söylediğin gibi reyting kaliteseyde diyceğimi biliyon :))))))))))))))))))))

o bnm lafım değil farkedebilirsen :D
ayrıca daha iyisi diye yalan senryo üzerine yalan karakterler üzerine denedi diziyi elinde patladı trt nin :D
kaliteli diye ben demiyorum pek çok yazı var bu konuda

Bu olaylarla RTÜK ilgileniyor, eğer kaldırmak istiyorsan sözle gerçekleştirme bunu, yaparak gerçekleştir. Böyle konuşarak olmaz böyle işler.

rtüğün ve hiç bir kurum program kaldırma yetkisi yok. rtük sadece ceza verebilir onlarda mahkemeye gidilip kaldırılabilir

o bnm lafım değil farkedebilirsen :D
ayrıca daha iyisi diye yalan senryo üzerine yalan karakterler üzerine denedi diziyi elinde patladı trt nin :D
kaliteli diye ben demiyorum pek çok yazı var bu konuda

dedim sana eger kalite reytingle ölçülüyorsa diyeceğim belli :))))))))))

o dönemki bizanslı hanımlar bir görüşte fatihin sarığınamı vuruldu acaba esir düşen her halk içinde yeni gelene yalakalık yapmak için laf yumurtlayanlar çıkacaktır ..

fatihin 20 yıl boyunduruğunda yaşadıktan sonra hala aynı kelimeyi kullanabiliyorlarsa amenna ..

başka türlü bu lafın içi doldurulmalı bu şekilde boş laftan ibaret ..

o dönemki bizanslı hanımlar bir görüşte fatihin sarığınamı vuruldu acaba esir düşen her halk içinde yeni gelene yalakalık yapmak için laf yumurtlayanlar çıkacaktır ..

fatihin 20 yıl boyunduruğunda yaşadıktan sonra hala aynı kelimeyi kullanabiliyorlarsa amenna ..

başka türlü bu lafın içi doldurulmalı bu şekilde boş laftan ibaret ..

tarih bilmeden ezbere konuşuyon destere :))) haçlı sefeleri sırası avrupalılar istinbula gelip her yeri yıkıp yakıp gidiyor malum hanımlara neler yaptıkları :))) ayrıca avrupalılar hiristiyanlıgın katolik (papaz lider) bizanslar Ortadoks yani birazda mehzepsel çekişme var..

tarih bilmeden ezbere konuşuyon destere :))) haçlı sefeleri sırası avrupalılar istinbula gelip her yeri yıkıp yakıp gidiyor malum hanımlara neler yaptıkları :))) ayrıca avrupalılar hiristiyanlıgın katolik (papaz lider) bizanslar Ortadoks yani birazda mehzepsel çekişme var..
hmm desdesderonsalk bir mesaja ciddi mesaj vererek tarihe geçtin :D

Ben zaten kaldırma yetkisi var demedim. Sadece onlara belgeni ver, onlar ilgilensin demek istedim. :)

ilgilense ne olacak star rtüğün kararını mahkmeye götürür.. mahkemede vereceği karar belli. osmanlı hanedanında kimse mahkemeye gitmeden muhteşemi yasaklatmak imkansız