cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,321
- Puanı
- 1,060
Sende az değilsin he. 12.adamın damarına damarına basıyorsun. 😂
Herkes gerçekleri görsün istedim Ben kendimi yormadım ve en ünlü hakem hocasının yorumuyla geldim Antiler ağlasınSende az değilsin he. 12.adamın damarına damarına basıyorsun. 😂
Ahahaha. Ahmet Cakar'ı mı baz alıyor Fenerbahçe taraftarı 😁 Yani @12.AdamHerkes gerçekleri görsün istedim Ben kendimi yormadım ve en ünlü hakem hocasının yorumuyla geldim Antiler ağlasın
Canım yoldaşım benim@Bully basabilir , bende onun damarına basar gül gibi geçinip gideriz.
Karşılaştırma yapma, biz ayrıyız onlar ayrı
Paragraf okuyunca fikrim değişti.Kusura bakma oluşumu unutamadım fjfjfjdkdkdKarşılaştırma yapma, biz ayrıyız onlar ayrı
Bir daha sana yoldaşım demeyeceğim her seferinde kafan Sabar'a gidiyor Bizim farklı bir arkadaşlığımız var, onların farklı. Kendini onlar gibi görmek istememelisin, özgün olmalısın Bunu demek istemiştim.Sana soranda kabahat zaten
“Yoldaşım” argümanı size özgü olunca kafa doğal olarak oraya gidiyor. Bize özgü bir kelime bulmamız lazım.Bir daha sana yoldaşım demeyeceğim her seferinde kafan Sabar'a gidiyor Bizim farklı bir arkadaşlığımız var, onların farklı. Kendini onlar gibi görmek istememelisin, özgün olmalısın Bunu demek istemiştim.
Tamam düşünelim“Yoldaşım” argümanı size özgü olunca kafa doğal olarak oraya gidiyor. Bize özgü bir kelime bulmamız lazım.
İkna kabiliyetim iyidir.Tamam düşünelim