cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,651
- Puanı
- 1,060
Sende az değilsin he. 12.adamın damarına damarına basıyorsun. 😂
Herkes gerçekleri görsün istedimSende az değilsin he. 12.adamın damarına damarına basıyorsun. 😂
Ahahaha. Ahmet Cakar'ı mı baz alıyor Fenerbahçe taraftarı 😁 Yani @12.AdamHerkes gerçekleri görsün istedimBen kendimi yormadım ve en ünlü hakem hocasının yorumuyla geldim
Antiler ağlasın
![]()
Canım yoldaşım benim@Bully basabilir , bende onun damarına basar gül gibi geçinip gideriz.![]()
Karşılaştırma yapma, biz ayrıyız onlar ayrı
Paragraf okuyunca fikrim değişti.Kusura bakma oluşumu unutamadım fjfjfjdkdkdKarşılaştırma yapma, biz ayrıyız onlar ayrı![]()
Bir daha sana yoldaşım demeyeceğim her seferinde kafan Sabar'a gidiyorSana soranda kabahat zaten![]()
“Yoldaşım” argümanı size özgü olunca kafa doğal olarak oraya gidiyor.Bir daha sana yoldaşım demeyeceğim her seferinde kafan Sabar'a gidiyorBizim farklı bir arkadaşlığımız var, onların farklı. Kendini onlar gibi görmek istememelisin, özgün olmalısın
Bunu demek istemiştim.
Tamam düşünelim“Yoldaşım” argümanı size özgü olunca kafa doğal olarak oraya gidiyor.Bize özgü bir kelime bulmamız lazım.
İkna kabiliyetim iyidir.Tamam düşünelim![]()
Taklitler asıllarını yaşatır. Kimse bizim gibi olamazKarşılaştırma yapma, biz ayrıyız onlar ayrı![]()
Yürüyoruz biz kestirmeden.Taklitler asıllarını yaşatır. Kimse bizim gibi olamazKaan'ımın dediği gibi siz farklı bir yoldan yürüyün en iyisi
![]()