Şampiyona elenelim bariVe kafasına esti
Şampiyona elenelim bariVe kafasına esti
Yok. 20yi kim özlesin2015-2020 yapmayacak mısın?
Buna kendin bile inanmıyorsundur. Ezel gibi olur sonumuzŞampiyona elenelim bari
2016 eski mi? 😱 2022'de yapılacağı için 2020'de final yapanlar da özlenmiş olur, niye özlenmesin? 5 yıllık yapmak daha mantıklı olur, hem rekabet hem de seçenek açısından.Yok. 20yi kim özlesineski dizilere haksızlık olur. Yılda en az 30-40 dizi yayınlanıyor. Nerden baksan yine en az 60 dizi ile ilerleriz
Ogün gelsin bakarız ama 20 değil, en fazla 19 olur2016 eski mi? 😱 2022'de yapılacağı için 2020'de final yapanlar da özlenmiş olur, niye özlenmesin? 5 yıllık yapmak daha mantıklı olur, hem rekabet hem de seçenek açısından.
Şu an 2021'deyiz yılları karıştırdın heralde. Bu sezon final yapanlar katılamamış olucak zaten.Ogün gelsin bakarız ama 20 değil, en fazla 19 olurdüşün Mucize Doktor bu sene final yapacak ve geçen sene düzenlenen etkinlikte açık ara kazandı. Niye tekrar hemen kısa zamanda etkinliğe alalım?Aşk-ı Memnu gibi önden zirveyi alacak dizi olmasıno zaten bu senede yarışır 2020 dizileri etkinliğinde. 3 sene üst üste fazla olur o diziye
Edit: yani belki final
Aynen karıştırdımŞu an 2021'deyiz yılları karıştırdın heralde. Bu sezon final yapanlar katılamamış olucak zaten.
Kadın'da şampiyon olmuştu ama sonraki sene çeyrek finale bile kalamamıştı galiba. Gördüğün gibi 1 senede çok şey değişiyor. MD o etkinlikte olsa bile çeyrek finale kalamaz muhtemelen.
Neyse seneye düşünürsün artık.Aynen karıştırdım
Ama olsun geçen sene final yapanlar için aynısı geçerli. Bu sene de yarışacaklar En Favori Dizi 2020 etkinliğindeAserat düzenli ayarlıyor onu.
Yani benim etkinlik ile 3 sene ardarda yarışmış olur 2020 dizileri
Etkinlik öncesi Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğim ile hafızayı tazelerizNeyse seneye düşünürsün artık.Dizileri düşündüm de son 5-6 yılda final yapıp efsane olmuş bir dizi yok. Bu etkinlikteki diziler çok güçlüydü, o etkinlikte çok güçlü diziler olmayacak gibi. Kim kazanır merak ediyorum.
Rica ederim, güzel bir etkinlikti. Güzel tartışmalar oldu. Etkinliği yürüten kişi olarak esas sana teşekkür etmemiz lazım.Etkinlik öncesi Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğim ile hafızayı tazeleriz
Duruma göre belki bu yılın sonunda olur bakarız duruma. Yazın TR hayal olursa yine yürütürüm birşeyler elbet
Bu arada sana da teşekkürler. Etkinlikte yorumlarınla büyük katkıların oldu
Ben de rica ederimRica ederim, güzel bir etkinlikti. Güzel tartışmalar oldu. Etkinliği yürüten kişi olarak esas sana teşekkür etmemiz lazım.
Ezel'e tercih etmiştin doğruHiç şüphesiz Aşk-ı Memnu.
Teşekkür ederimmuazzam etkinlik emeğine sağlık @Dosi oylamalar çok keyifliydi 🤗🤗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?