Azra Akın, Koyu Bilal ile Evlenecek !

alemto sende bu yeni sezon fragmaninı beğendiysen kesin güzeldir. Lütfen bu yazımdan alınma. Sen geniş aileyi sevmezdin ya ondan dedim.

DİZİ müziği hakkında bilgin var mı ?

@23 evet sevmezdim ama ben ilk sezonu kaçırmadan ve ikinci sezonu yarısına kadar izledim yani stara geçti ve 6-7 bölüm sonra bıraktım kendini bozduğu için daha hala öyle olursa yine bakmam....ama 3 sezonun ilk bölümüne bakacağım :)

Adminim Geniş Aile'nin bu sezon reytingleri nasıl olur sence?

Aslında bu derece köklü değişiklikler çok risklidir ama Geniş Aile bu riske girmek zorundaydı. Bence son zamanlara göre daha iyi olacaktır ama ilk bölümü izlemek lazım tabii. Başka ne değişiklikler olacak bilmiyoruz.

Dizi müziği ile ilgili gelişme yok şu an :)

Hoyt be. Dizimize hayırlı olsun. :) Bu arada bazı sitelerden elde ettiğim bilgilere göre Koyu'nun kız kardeşi gelmeyecekmiş. :) Koyu Bilal'e sakal yakışmış. Acaba Ulvi nasıl oldu ? :D

Arkadaşlar ben bu mesajı yuh artık dedim. Buyrun Geniş Aile sayfasından bir yazı: Bekleyın arkadaslar bekleyın :) 4 kısı demıstı ufuk ozkan bekleyın 2 kısı
bellı oldu kalan 2 kısının arasında
Rojdamızda var :)

Arkadaşlar ben bu mesajı yuh artık dedim. Buyrun Geniş Aile sayfasından bir yazı: Bekleyın arkadaslar bekleyın :) 4 kısı demıstı ufuk ozkan bekleyın 2 kısı
bellı oldu kalan 2 kısının arasında
Rojdamızda var :)

Çok beklesinler. :D Rojda dönerse 1-2 bölümlüğüne daha sonra döner. Ama ben hiç döneceğini sanmıyorum. :)

Rojdanin geri dönme gibi bir lüksü olmaz zaten. ayrıca o sayfada bazılara profil resmi değişmesin diyor ve oylama yapalım diyorlar. Oylama olunca büyük büyük ihtimalla hatta kesin olarak profil resmi değişmez çünkü sayfa tamamen zeynep sayfası olmuş durumda.

bıyıklı ve kısa saçlı halinden iyi ama şimdilik alışamadığım yakında alışırım

Size senaryoyu dıyım Bence Cevahır Evlenıcekten Azra Akına asık olur Bılal cevahır aynı zeyneptekı gıbı Bır bırlerıne tekrardan Gırer..:)