Azra Akın, Koyu Bilal ile Evlenecek !

Size senaryoyu dıyım Bence Cevahır Evlenıcekten Azra Akına asık olur Bılal cevahır aynı zeyneptekı gıbı Bır bırlerıne tekrardan Gırer..:)

Yok yok tekrar kız için birbirlerine girmezler bence :)

Ama Azra Akın'ın oynayacağı karakteri çok merak ettim. Koyu Bilal ile evlenecek kişi nasıl biri olabilir ki :D

herhalde düğünlerle başlayacak yani ikiside evlenecek... işte bir zeynep hastasının cüneyt inaya mesajı
Senariste bunu yazdim:

İki aşk, iki düğün, bir mahalle. Slogani güzel ama...
... ama keske bu sezon ki yazdiginiz hikayeyi 2.sezonda yazsaydiniz.. Yani Cevo&ZeyZey ve Bilal&Berrak dügünü olmaliydi.. Hersey icin artik gec oldu..

...Cüneyt Inayda:
keşke sizin dediğiniz gibi kolay olsa işler

Yok yok tekrar kız için birbirlerine girmezler bence :)

Ama Azra Akın'ın oynayacağı karakteri çok merak ettim. Koyu Bilal ile evlenecek kişi nasıl biri olabilir ki :D

Bence Oyle Olucak Ilk Sezon Sukufe Askıyla Bırbılerıne Gırdıler Ikıncı Sezon Zeynep Icın Bırbırlerıne Gırdıler Ucuncu Sezonda Azra Akın(Karekterını Bende Merak Edıyom :D)Icın Bırbırlerıne Gırcekler :)

Diziyi bekliyoruz ama değişiklikleri çok merak ediyorum yaa. Jenerik değişecek yeni kızları bulmuşlar bilalin kız kardeşi gelmiyecekmis. sonuç olarak büyüksün CÜNEYT INAY (bu sefer büyük yazdım :)

anlamadığım tek şey koyunun kız kardeşi gelmiyecekse neden sezon finalinde bu konu üzerinde durdular yav

Koyu Bilal bıyıkları iyice abartmış. Doğrusu durmadan Cevahir'in ve Koyu Bilal'in atışmalarından sıkıldığımızı anlamışlar yani atışırlar yine ama bakalım nolacak. Güzel bir senaryo ile tekrardan karşımıza çıkarlar ise, Reytingler tavan yapar bence. Şimdiden merakla bekliyorum Geniş Aile'yi.

Fragmana detaylı bakınca anladım ki koyu bilal sakallı baya bir karizmatik olmuş valla. Bıyıklı halinden bin kat iyi olmuş desem yeridir. Ayrıca bu tanıtım fragmanidir 96. Bölüm fragmanini çok merak ettim yav. Birde 4 kişiden ikisi ünlü çıktı diğer ikisi tanınmıyor herhalde.