Ayça Bingöl 'Kırmızı Oda'da! | TV8

Valla hikayesi tutarsa en az 10 bölüm oynar benden söylemesi. :A

İkinci cümleyi yazarken senin bile ciddiye almadığını düşünüyorum o yüzden direkt gülüp geçiyorum. :F
Ben susuyorum, her zamanki gibi reytinglerimiz konuşsun. :A

Neyse Gülben'in hikayesini zaten biz en iyi şekilde işleyeceğiz size sevdiği kadını iki günde unutan Han ve aşkı uğruna hastalığını unutan Safiye'yle başarılar. :A
Anca bizim karakterimizi alıp reytinglerinizi yükseltmeye çabalarsınız tabii. Sizde iş yok çünkü. :A

Anca bizim karakterimizi alıp reytinglerinizi yükseltmeye çabalarsınız tabii. Sizde iş yok çünkü. :A
Evet çünkü o dizide bir hikaye kalmadı ve olanlar da aşk meşke döndü yani toparlaması bize düştü. :A Öykü'yü zaten seviyorsun Gülben'siz de yapamazsın o yüzden 2. sezonu izlemen şimdiden hayırlı olsun. :Z

• Güldürdün
Reactions: kerem
Evet çünkü o dizide bir hikaye kalmadı ve olanlar da aşk meşke döndü yani toparlaması bize düştü. :A Öykü'yü zaten seviyorsun Gülben'siz de yapamazsın o yüzden 2. sezonu izlemen şimdiden hayırlı olsun. :Z
Bugüne değil kısmet, bi' sonraki hayatımda gel...

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Giden gitmiştir,
Gittiği gün bitmiştir.
Biz gideni değil,
Giden bizi kaybetmiştir. :Z
Bu gidişle Farah'ın başarılarıyla ve kalitesiyle uğraşmaktan hasta olacaksın en iyisi şu iki güzelliği izle de için ferahlasın. :Z

20210618_215607.jpg

Ayça Bingöl'ün tutan bir diziye girmesi haberi iyi oldu, son dizileri fiyaskoydu.