Ben susuyorum, her zamanki gibi reytinglerimiz konuşsun.Valla hikayesi tutarsa en az 10 bölüm oynar benden söylemesi.
İkinci cümleyi yazarken senin bile ciddiye almadığını düşünüyorum o yüzden direkt gülüp geçiyorum.![]()
Ben susuyorum, her zamanki gibi reytinglerimiz konuşsun.Valla hikayesi tutarsa en az 10 bölüm oynar benden söylemesi.
İkinci cümleyi yazarken senin bile ciddiye almadığını düşünüyorum o yüzden direkt gülüp geçiyorum.![]()
Neyse Gülben'in hikayesini zaten biz en iyi şekilde işleyeceğiz size sevdiği kadını iki günde unutan Han ve aşkı uğruna hastalığını unutan Safiye'yle başarılar.Ben susuyorum, her zamanki gibi reytinglerimiz konuşsun.![]()
Anca bizim karakterimizi alıp reytinglerinizi yükseltmeye çabalarsınız tabii. Sizde iş yok çünkü.Neyse Gülben'in hikayesini zaten biz en iyi şekilde işleyeceğiz size sevdiği kadını iki günde unutan Han ve aşkı uğruna hastalığını unutan Safiye'yle başarılar.![]()
Evet çünkü o dizide bir hikaye kalmadı ve olanlar da aşk meşke döndü yani toparlaması bize düştü.Anca bizim karakterimizi alıp reytinglerinizi yükseltmeye çabalarsınız tabii. Sizde iş yok çünkü.![]()
Bugüne değil kısmet, bi' sonraki hayatımda gel...Evet çünkü o dizide bir hikaye kalmadı ve olanlar da aşk meşke döndü yani toparlaması bize düştü.Öykü'yü zaten seviyorsun Gülben'siz de yapamazsın o yüzden 2. sezonu izlemen şimdiden hayırlı olsun.
![]()
Hiç kıvırma büyük aşklar nefretle başlar.Bugüne değil kısmet, bi' sonraki hayatımda gel...
O zaman Masumlar'ın 2. sezonuna seni davet ediyoruz.Hiç kıvırma büyük aşklar nefretle başlar.![]()
O zaman Masumlar'ın 2. sezonuna seni davet ediyoruz.![]()
Giden gitmiştir,
Bu gidişle Farah'ın başarılarıyla ve kalitesiyle uğraşmaktan hasta olacaksın en iyisi şu iki güzelliği izle de için ferahlasın.Giden gitmiştir,
Gittiği gün bitmiştir.
Biz gideni değil,
Giden bizi kaybetmiştir.![]()
Çok şükür senin aksine güzel haber veren biri çıktı kıskanma.Ayça kendine yazık etmiş yeni sezonda bu dizinin esamesi okunmayacak![]()
Kaynağım yalnız diziyle alakası olan biri değil başka bir diziyle alakalı biriÇok şükür senin aksine güzel haber veren biri çıktı kıskanma.Hani kaynağın bir şey (oyuncuyu demiyorum anladın sen) duymamıştı.
![]()
Evet maalesef biliyorum o diziyi.Kaynağım yalnız diziyle alakası olan biri değil başka bir diziyle alakalı biri![]()
Hiç aklıma gelmemişti bu. Okudum artık ben de karıştıracağım.Ayça Bingölü ve Nazan Kesalı hep karıştırırım