İlk kez ben duyurdum bu yüzden özel haberYeni sezon haberini özel haber yaptın ya vallahi süpersin ya
İlk kez ben duyurdum bu yüzden özel haberYeni sezon haberini özel haber yaptın ya vallahi süpersin ya
Benim korkulacak bir tarafım yok, naif ve sakin bir insanım. Ama diğerleri için herhangi bir şey diyemeyeceğim.@denizz19 korkuyorum.
İlk kez ben duyurdum bu yüzden özel haber
Bu haberi ilk kez ben paylaşıyorsam özel haber olurİlk kez duyurulan haber ne zzamandan beri özel oluyor ya
Bu haberi ilk kez ben paylaşıyorsam özel haber olur
Hiçbir sitede böyle bir haber Yok ilk benDoğru senden önce paylaşan olmamıştı
Hiçbir sitede böyle bir haber Yok ilk ben
Kesinlikle dahiyane şahane bir insanımdoğruu sendeki ajannn kimsede yokkiii
Kesinlikle dahiyane şahane bir insanım
Gördümaynen sen twiiterde attığım burç yorumunu gördünmü
Gördüm
Ben karakterimi hiç bozmadım hep aynıyım çok şükür burada neysem dışarıda da öyleyimseni tanımak için burcuna bakmak yeter zaten
Ben karakterimi hiç bozmadım hep aynıyım çok şükür burada neysem dışarıda da öyleyim
Ay yok tamamen hayall kırıklığıaynen öylesin (dışarda buluşup gördümde sanki ) ama @serhatt dimişti bana aynı forumdaki gibi ablam demişti
Ay yok tamamen hayall kırıklığı
Ne yapmadı kivayy pisss marull ne yaptı benim gamzeli tatlışıma ya
Ne yapmadı ki
Bir kusur bulamayınca insan oğlu iftiraya geçerbakk senn kulağını çekeyimm onun benn @denizz19 heyy marullll gel buraya gamzelime ne yaptın bakım sennn
Bir kusur bulamayınca insan oğlu iftiraya geçer
Cool olmak için bir şey yapmama gerek Yok ki öyleyim zatensen kesin bir coolluk yapmışsındır marul beycim