Avlu - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Son fragman iyi olmuş ama izleyeceğimi sanmıyorum. Ceylan gözlümün döktüreceği şimdiden belli ama.

O değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazım
@destere
kolayı var
dağa bayıra bomba yerleştirelim patlasın gaga

Hasta oğlana küsülmez bu Kütük @MasacRE- de hasta oğlana trip atıyordu
@destere Sizden şevkat bekliyor nasıl arkadaşsınız siz ayoll verem olur geberir sonra çocuk
bundan sonra benimle konuşanla konuşurum konuşmayanlada konuşmam her türlü arkadaşlarımın iyi günlerinede muayyen günlerine saygım var

kolayı var
dağa bayıra bomba yerleştirelim patlasın gaga

bundan sonra benimle konuşanla konuşurum konuşmayanlada konuşmam her türlü arkadaşlarımın iyi günlerinede muayyen günlerine saygım var
Hhaha Aaa @Harunnn60 seni benden daha çok sever goy goy için demiyorum samimi diyorum

@destere i yazın unut ayoll
Ona göre yaz ayına plan program kurma desteresiz olmaz

O internete giremediği için
Sen girebiliyorsun o yuzden sana taktik maktik yok. Sen bam bam bam hergün giriş yapacan foruma
Senin survivor ne zaman hem? Yazın forumu ayakta tutacak mod sensin
Aaaa @destere bilmem nerelerde halt yiyecek ben köle gibi çalısıcam forumda

Benimde tek zorunlu aram geliyor işte fındık toplama malesef evlensem gitsem yine kurtuluş yok yazları yine geliyorsun

Aaaa @destere bilmem nerelerde halt yiyecek ben köle gibi çalısıcam forumda

Benimde tek zorunlu aram geliyor işte fındık toplama malesef evlensem gitsem yine kurtuluş yok yazları yine geliyorsun
Mirası red et
Gitme fındığa mındığa

Ağustosda filan değil mi Ben haziran-temmuz filan diyorum
Ağustosda yeni fragmanlar hatta erken başlayan diziler cıkıyor onlarla oyalanırız

Mirası red et
Gitme fındığa mındığa

Ağustosda filan değil mi Ben haziran-temmuz filan diyorum
Ağustosda yeni fragmanlar hatta erken başlayan diziler cıkıyor onlarla oyalanırız
Evet de destere yok sonucta onsuz olmaz
O gitmeden Nisan Mayıs yapalım

Aaa çakma çıktı birde dizi üstüne
@Forumdash @Harunnn60
katır suratlı sensin.ss ayrıca wentmorth mudur nedir öyle bir diziden yasal şekilde uyarlanıyormış
@Aserat @Harunnn60 @Forumdash @destere

topaç wentmort demişte öyle bir dizi bilmiyorum

Portakalları izliyor musun bıraktın mı?
orange is the new black den bahsediyorsun sanırım ilk üç sezonu izledim devamını hala izleyemedim
birde orphan black vardı yarım kalan bir ara toparlarız