Bende sadece ben izliyorum diye biliyorumDiziyi güncel olarak izleyen varmı? Sadece ben izliyorum hissine kapıldım bi' an.
@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @YıldırıM @denizz19
Bende sadece ben izliyorum diye biliyorumDiziyi güncel olarak izleyen varmı? Sadece ben izliyorum hissine kapıldım bi' an.
@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @YıldırıM @denizz19
Yorum yapmaya üşeniyorum da son iki bölüm durgundu. Yeni bölümden umudum var.Bende sadece ben izliyorum diye biliyorum![]()
Diziyi güncel olarak izleyen varmı? Sadece ben izliyorum hissine kapıldım bi' an.
Ben aynı akşam Bizim Hikayeyi izliyorum,Avluyu sonra netten izlediğim için yorum yapamıyorumYorum yapmaya üşeniyorum da son iki bölüm durgundu. Yeni bölümden umudum var.![]()
Diziyi güncel olarak izleyen varmı? Sadece ben izliyorum hissine kapıldım bi' an.
Siz yokken ben vardım kiiğğğBende sadece ben izliyorum diye biliyorum![]()
O nasıl oluyor açıklasanaSiz yokken ben vardım kiiğğğ![]()
Ben naparsım önce ben yapmişimdir bi kere'mmmO nasıl oluyor açıklasana![]()
Sen öyle san farukBen naparsım önce ben yapmişimdir bi kere'mmm![]()
:Siz yokken ben vardım kiiğğğ![]()
İzlemiyorum mu dedim:
Neden izlemiyorsun o zaman![]()
yarım yamalak izliyorsun,o izlenme sayılmaz cınımİzlemiyorum mu dedimDaha geçen konuştuk alzhemer mı oldun
![]()
Bizim Hikaye çok klişe değil mi ama. Şahsen 14. bölümü bitirip bıraktım ben.Bizim Hikaye durgunluğunu attı.![]()
Bizim Hikaye çok klişe değil mi ama. Şahsen 14. bölümü bitirip bıraktım ben.![]()