Aman defol git forum aten yavaş bi sen eksiktinresmi tatil![]()
Aman defol git forum aten yavaş bi sen eksiktinresmi tatil![]()
Ben de bugunu cmts sanıyorum uyandıgımdan beridir. Amabugun salı. Hadi dön mezarına evladım. Daha 3 gün var cumayabaşın sağolsun @mrt-06 izliyon mu diziyikız bu arada 1.5 günde 135 bildirim gelmiş Allah belanızı vermesin.ss
@Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE- @Yiğitt @Dosi @cookies
ay hoşt diyorum faruk bey amcaBen de bugunu cmts sanıyorum uyandıgımdan beridir. Amabugun salı. Hadi dön mezarına evladım. Daha 3 gün var cumaya@Çiğdem-
hayatım sen dişi üyesin forumda nadir bulunuyorsun normaldir1 bucuk günde okadarcıkmı?Ben dün 2 saat girmedim 70 bildirim geldi
Forumdan resimlere bile ekledim
![]()
Bu nasıl bir mantık 😱hayatım sen dişi üyesin forumda nadir bulunuyorsun normaldir![]()
başın sağolsun @mrt-06 izliyon mu diziyikız bu arada 1.5 günde 135 bildirim gelmiş Allah belanızı vermesin.ss
@Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE- @Yiğitt @Dosi @cookies
Aaa ne hale getirmişler Oynak Balinayı susuz kuru zemine atmışlar gibi mutsuz görünüyor bu dizideBen de bugunu cmts sanıyorum uyandıgımdan beridir. Amabugun salı. Hadi dön mezarına evladım. Daha 3 gün var cumaya@Çiğdem-
Yine de senden güzelAaa ne hale getirmişler Oynak Balinayı susuz kuru zemine atmışlar gibi mutsuz görünüyor bu dizide![]()
![]()
@mrt-06
Saç traşları çok kötü dizinin Çukur dan esintiler ama kadınlara yakışmamışYine de senden güzel![]()
Tarz be o sen ne anlarsınSaç traşları çok kötü dizinin Çukur dan esintiler ama kadınlara yakışmamış![]()
![]()
![]()
Vartolunun deyimiyle Tas kafaliiiTarz be o sen ne anlarsın![]()
O kendine baksın kaptırdı SadişiVartolunun deyimiyle Tas kafaliii![]()
![]()
![]()
Aaa bu arada Oynak Balina yenimi katıldı diziye 1.bölümde görünmüyorduO kendine baksın kaptırdı Sadişi![]()
İlk bölümden beri var da,geri plandaAaa bu arada Oynak Balina yenimi katıldı diziye 1.bölümde görünmüyordu![]()
Ben izlemiyorum artık. İlk bölüme bir de galiba 3. bölüme bakmıştım.
Yürü be Azra!
aa nedenBen izlemiyorum artık. İlk bölüme bir de galiba 3. bölüme bakmıştım.![]()
Matkap ne dmek aklıma kötü kötü şeyler geliyor sdgsadhsadhasj
bilmeyen anlamazMatkap ne dmek aklıma kötü kötü şeyler geliyor sdgsadhsadhasj![]()