Aklıma Uçurum dizisindeki fantazilerden geldiBilme
bilmeyen anlamaz![]()
Aklıma Uçurum dizisindeki fantazilerden geldiBilme
bilmeyen anlamaz![]()
Tatlım demek ki biliyorum ki bilmeyen anlayamaz diyorumAklıma Uçurum dizisindeki fantazilerden geldiBilmeyen anlamaz ne demek bee
İzlemeyen anlamaz diyecektin heralde
Bilsek sormazdık. Ev ahalisi hem bunu hem Bizim Hikayeyi izlediği için reklam aralarında takılıp kalıyoruz bi diziye... O yuzden yarım yamalak izliyorum malsef
![]()
Ben o soruyu ne diye sordum sana?Tatlım demek ki biliyorum ki bilmeyen anlayamaz diyorum![]()
tatlım yatak odası fantazilerimi burda anlatamamBen o soruyu ne diye sordum sana?Söyle bizde bilek diye dimi
![]()
Eeee dediğime geldintatlım yatak odası fantazilerimi burda anlatamam![]()
Tam izleyiver sende i zahmetEeee dediğime geldinYarım yamalakla da anlıyormuşum bi de tam izlesem senaryoyu yazacam
![]()
Fırsatım olmuyor. Hala Şahsiyet filan duruyorTam izleyiver sende i zahmet![]()
Benimde duruyor,sen Avluya başlasan iyi edersinFırsatım olmuyor. Hala Şahsiyet filan duruyor![]()
Fazla dizim var zaten izlediklerim bana yetiyor.aa neden
İyi o zaman,belki yazın falan izlersinFazla dizim var zaten izlediklerim bana yetiyor.![]()
Gelecek sezon dizi sayımı iyice azaltacağım zannetmiyorum. Ama tekrarlardan bakıyorum arada.İyi o zaman,belki yazın falan izlersin![]()
Tekrarlarına bakman bile yeterli diziye hakim olman içinGelecek sezon dizi sayımı iyice azaltacağım zannetmiyorum. Ama tekrarlardan bakıyorum arada.![]()
Ben izliyorum yarım yamalak hakimiyet bende yaniBenimde duruyor,sen Avluya başlasan iyi edersin![]()
O hakimiyeti kaybetme o zamanBen izliyorum yarım yamalak hakimiyet bende yaniHiç başlamadım değil
![]()
Yok etmem de ben yazın orjinalini günlük izlemeye başlıcamO hakimiyeti kaybetme o zaman![]()
Ben yabancı dizi sevmiyorum,orjinaline başlayıpta bunu bırakmaYok etmem de ben yazın orjinalini günlük izlemeye başlıcamÇekim teknikleri filan da aynısıysa orjinali daha güzeldir
![]()
Saçmalarsa bırakırımBen yabancı dizi sevmiyorum,orjinaline başlayıpta bunu bırakma![]()
Ay canım eksik olma,sende çok değerlisinSaçmalarsa bırakırımZamanım değerli benim
Diziye ayıracağim değerli zamanımı siz değerli forum uyelerine adarım daha iyi :
![]()