Birazda sen kudur. @Çiğdem- @Forumdashözelden hogathamla çekirdek bile çitleyemezsiniz gaga ne halt söyleyeceksen genelden seslen
Birazda sen kudur. @Çiğdem- @Forumdashözelden hogathamla çekirdek bile çitleyemezsiniz gaga ne halt söyleyeceksen genelden seslen
ben hogathama güveniyorum kendinle karıştırmaBirazda sen kudur. @Çiğdem- @Forumdash
Ayy bu gene ne saydırdı ya banaben hogathama güveniyorum kendinle karıştırma
için fesat dışın fesat çamur gagagül beni kendin mi sandın
Ayy bu gene ne saydırdı ya bana
Neyse @Çiğdem- gelişini böyle karşılar @Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @kerem @Forumdash @sokak sanati
özelden hogathamla çekirdek bile çitleyemezsiniz gaga ne halt söyleyeceksen genelden seslen
Birazda sen kudur. @Çiğdem- @Forumdash
Hhahah evet bu seferde Harun haklı hep omu kıskanacak birazda sen kıskan ayollben hogathama güveniyorum kendinle karıştırma
için fesat dışın fesat çamur gagagül beni kendin mi sandın
Hhaha Aaa bu çok komik @xemrexxxAyy bu gene ne saydırdı ya bana
Neyse @Çiğdem- gelişini böyle karşılar @Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @kerem @Forumdash @sokak sanati
İzlede Oscara başlayalım @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60neyse ben çıktım cevap veremediğim mesajlar çok ama yapacağım bişeyde yok zamanım kısıtlı ilk fırsatta oscar adayı bir film izleyip foruma öyle dönmeye çalışacağım artık zaman daraldı dizi izlemeye pek fırsat bulamam törenlere kadar
@xemrexxx @Forumdash @MasacRE- @Çiğdem-
Şunu not edeyim ben. 😱😕 🙄Hhahah evet bu seferde Harun haklı hep omu kıskanacak birazda sen kıskan ayoll
Aynı sen ama Hihhi hahah
Biraz sinirliydi yine fark ettin mi @Forumdashİzlede Oscara başlayalım @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60
Yalnız ne yapıyorsunda vaktin kısıtlı onu çözemedik ayoll @serhatt @xemrexxx
Gündüz işin olur ama gece napıyorsun Benim bildiğim sen güneş doğmadan uyumazsında
Şu aralar foruma tek gelip gitme amacı bana iltifat etmek gibi olmuş Yanı tabi güzel benim açımdan ama forumada artık dönüş etmesinide bekliyoruz @destere şuan tek amacı benmisim gibi gelip gidiyor seni daha fazla kızdırmadanTOP 10 listesinde kırılmış yine fark ettin mi
Yine beni sattın çiğdem.Şu aralar foruma tek gelip gitme amacı bana iltifat etmek gibi olmuş Yanı tabi güzel benim açımdan ama forumada artık dönüş etmesinide bekliyoruz @destere şuan tek amacı benmisim gibi gelip gidiyor seni daha fazla kızdırmadan
Hhaha ama forumda senle baş başa kaldı daha napayım ayollYine beni sattın çiğdem.
Hayır sen nasıl kaçırdın anlamadımHhaha ama forumda senle baş başa kaldı daha napayım ayoll
Yanı kıskandım sizi