Ya kendim niye açıklama yapayım, adamlar hazırlamış işte hazır duruyor hepsi@Çiğdem- bu işten anlıyor o açıklar bana
Sen bana X-MEN evrenini sorsaydın bir ton yazardım sana.İstersen sende ona başla
![]()
Ya kendim niye açıklama yapayım, adamlar hazırlamış işte hazır duruyor hepsi@Çiğdem- bu işten anlıyor o açıklar bana
Sen bana X-MEN evrenini sorsaydın bir ton yazardım sana.İstersen sende ona başla
![]()
Superman Marvel değil bir kere DC, Çiğdem'i dinlersen yandınBen söyleyeyim size. Filmlerin çıkış tarihine göre izleyecekseniz ilkine göre, olayların zaman sırasına göre izleyecekseniz ikincisine göre izleyeceksiniz
![]()
![]()
Ynilmezlerden başlasın orada karakterleride inceleyecek önce Yenilmezlerde fikir sahibi olur sonra tek dizilerini izlerken daha iyi ısınır Yenilmezler X Men filmine benziyor Harun sevecektir@Çiğdem- bu işten anlıyor o açıklar bana
![]()
Oha öyle saçma şey mi olurYnilmezlerden başlasın orada karakterleride inceleyecek önce Yenilmezlerde fikir sahibi olur sonra tek dizilerini izlerken daha iyi ısınır Yenilmezler X Men filmine benziyor Harun sevecektir![]()
![]()
![]()
@Çiğdem- i kızdırma şimdi.Oha öyle saçma şey mi olurÖnce ana karakterler tanıtılıyor, hikayeleri anlatılıyor ondan sonra yenilmezler var. @Harunnn60 bence Çiğdem'e uyma ama sen bilirsin
![]()
O karakterlerin tek tek fimleri izlenirmi Yenilmezlere 2020 de anca ahzır olur @Harunnn60Oha öyle saçma şey mi olurÖnce ana karakterler tanıtılıyor, hikayeleri anlatılıyor ondan sonra yenilmezler var. @Harunnn60 bence Çiğdem'e uyma ama sen bilirsin
![]()
Aynen dediğin gibi yapalım bence.O karakterlerin tek tek fimleri izlenirmi Yenilmezlere 2020 de anca ahzır olur @Harunnn60![]()
![]()
Zaten Yenilmezlere gelene akdar birinde sıkılır bırakır
![]()
![]()
Yeilmezlerde karakterleri inceler sevdiğinin tek filmine Yenilmezlerden sonra bakar Thoru falan daha ben bile izlemedim mesala![]()
Aynen dediğin gibi yapalım bence.Iron Man pek ilgimi çekmiyor ilk filmini izledim ama sonra ki 2 filme gerek yok bence özet filan okurum yeterli. sevdiğim karakterlerin solo filmlerini izlerim.
![]()
Ironman ve Kaptan Amerika dısındakıleri bende izlemedim bşrley kaybetmiyorsun@Çiğdem- i kızdırma şimdi.
Yenilmezlerden bazı karakterlerin filmleri ilgimi çekmiyorSevmediğim karakterin filmini niye izleyeyim
Çiğdem X-Men'de wolwerine'yi beğenmemişti mesela.
Ona özel filmleri izlettirmedim. sadece son filmini izlettirdim
![]()
@Çiğdem- i kızdırma şimdi.
Yenilmezlerden bazı karakterlerin filmleri ilgimi çekmiyorSevmediğim karakterin filmini niye izleyeyim
Çiğdem X-Men'de wolwerine'yi beğenmemişti mesela.
Ona özel filmleri izlettirmedim. sadece son filmini izlettirdim
![]()
Hepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekildeO karakterlerin tek tek fimleri izlenirmi Yenilmezlere 2020 de anca ahzır olur @Harunnn60![]()
![]()
Zaten Yenilmezlere gelene akdar birinde sıkılır bırakır
![]()
![]()
Yeilmezlerde karakterleri inceler sevdiğinin tek filmine Yenilmezlerden sonra bakar Thoru falan daha ben bile izlemedim mesala![]()
Aaa olmaz sen karışma ayollHepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekildeHem hepsi aksiyon fantastik film zaten, hiçbirinde sıkılma gibi bir durumunuz olmaz ne bu kadar tantana yapıyorsunuz izleyip geçeceksiniz
![]()
X-Men'i izle sen önceHepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekildeHem hepsi aksiyon fantastik film zaten, hiçbirinde sıkılma gibi bir durumunuz olmaz ne bu kadar tantana yapıyorsunuz izleyip geçeceksiniz
![]()
Oscar şeylerine de beni etiketle çiğdemAaa olmaz sen karışma ayollBu oscar etkinliğinden ayrı @Harunnn60 ile biz yürütücez bunu kendi aramızda
![]()
![]()
![]()
Aaa olmaz sen karışma ayollBu oscar etkinliğinden ayrı @Harunnn60 ile biz yürütücez bunu kendi aramızda
![]()
![]()
![]()
Ne haliniz varsa görün, size iyilik yaramaz zatenX-Men'i izle sen önce![]()
Aaa tamam tamam @destere ile baş başa kalmayız emrak etme sen @Forumdash @MasacRE- sürekli biriniz aramızda otururOscar şeylerine de beni etiketle çiğdemYanından ayırma beni
![]()
Bak hazır sakinim ona göreAaa tamam tamam @destere ile baş başa kalmayız emrak etme sen @Forumdash @MasacRE- sürekli biriniz aramızda oturur![]()
![]()
![]()
Aaa Yenilmezler 1 sonra 2 izledikten sonra kaptan amerika 3 izleyeceksin devamı oradaOscar şeylerine de beni etiketle çiğdemYanından ayırma beni
![]()
Biz özelden senle plan yaparızAaa Yenilmezler 1 sonra 2 izledikten sonra kaptan amerika 3 izleyeceksin devamı orada
Sonra yenilmezler 3 izliceksin 4 de nisanda geliyor
Bu arada Yenilmezler ikiyi senle izleriz hepsini izledim ikiyi izlemedim atlamışım![]()
![]()
@MasacRE-
Yenilmezler 1 den başla bende izleyecem tekrardan onu akrarlaştıralım gününüBiz özelden senle plan yaparızBen sana gece yazacağım
![]()
Aynen iyi olur bu soğuk havalarda iyi giderYenilmezler 1 den başla bende izleyecem tekrardan onu akrarlaştıralım gününü![]()
![]()
![]()
Aaa Yenilmezler 1 sonra 2 izledikten sonra kaptan amerika 3 izleyeceksin devamı orada
Sonra yenilmezler 3 izliceksin 4 de nisanda geliyor
Bu arada Yenilmezler ikiyi senle izleriz hepsini izledim ikiyi izlemedim atlamışım![]()
![]()
@MasacRE-
özelden hogathamla çekirdek bile çitleyemezsiniz gagaBiz özelden senle plan yaparızBen sana gece yazacağım
![]()