Ya kendim niye açıklama yapayım, adamlar hazırlamış işte hazır duruyor hepsi@Çiğdem- bu işten anlıyor o açıklar bana
Sen bana X-MEN evrenini sorsaydın bir ton yazardım sana.İstersen sende ona başla
Ya kendim niye açıklama yapayım, adamlar hazırlamış işte hazır duruyor hepsi@Çiğdem- bu işten anlıyor o açıklar bana
Sen bana X-MEN evrenini sorsaydın bir ton yazardım sana.İstersen sende ona başla
Superman Marvel değil bir kere DC, Çiğdem'i dinlersen yandınBen söyleyeyim size. Filmlerin çıkış tarihine göre izleyecekseniz ilkine göre, olayların zaman sırasına göre izleyecekseniz ikincisine göre izleyeceksiniz
Ynilmezlerden başlasın orada karakterleride inceleyecek önce Yenilmezlerde fikir sahibi olur sonra tek dizilerini izlerken daha iyi ısınır Yenilmezler X Men filmine benziyor Harun sevecektir@Çiğdem- bu işten anlıyor o açıklar bana
Oha öyle saçma şey mi olurYnilmezlerden başlasın orada karakterleride inceleyecek önce Yenilmezlerde fikir sahibi olur sonra tek dizilerini izlerken daha iyi ısınır Yenilmezler X Men filmine benziyor Harun sevecektir
@Çiğdem- i kızdırma şimdi.Oha öyle saçma şey mi olurÖnce ana karakterler tanıtılıyor, hikayeleri anlatılıyor ondan sonra yenilmezler var. @Harunnn60 bence Çiğdem'e uyma ama sen bilirsin
O karakterlerin tek tek fimleri izlenirmi Yenilmezlere 2020 de anca ahzır olur @Harunnn60Oha öyle saçma şey mi olurÖnce ana karakterler tanıtılıyor, hikayeleri anlatılıyor ondan sonra yenilmezler var. @Harunnn60 bence Çiğdem'e uyma ama sen bilirsin
Aynen dediğin gibi yapalım bence.O karakterlerin tek tek fimleri izlenirmi Yenilmezlere 2020 de anca ahzır olur @Harunnn60Zaten Yenilmezlere gelene akdar birinde sıkılır bırakır
Yeilmezlerde karakterleri inceler sevdiğinin tek filmine Yenilmezlerden sonra bakar Thoru falan daha ben bile izlemedim mesala
Aynen dediğin gibi yapalım bence.Iron Man pek ilgimi çekmiyor ilk filmini izledim ama sonra ki 2 filme gerek yok bence özet filan okurum yeterli. sevdiğim karakterlerin solo filmlerini izlerim.
Ironman ve Kaptan Amerika dısındakıleri bende izlemedim bşrley kaybetmiyorsun@Çiğdem- i kızdırma şimdi.
Yenilmezlerden bazı karakterlerin filmleri ilgimi çekmiyorSevmediğim karakterin filmini niye izleyeyimÇiğdem X-Men'de wolwerine'yi beğenmemişti mesela.Ona özel filmleri izlettirmedim. sadece son filmini izlettirdim
@Çiğdem- i kızdırma şimdi.
Yenilmezlerden bazı karakterlerin filmleri ilgimi çekmiyorSevmediğim karakterin filmini niye izleyeyimÇiğdem X-Men'de wolwerine'yi beğenmemişti mesela.Ona özel filmleri izlettirmedim. sadece son filmini izlettirdim
Hepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekildeO karakterlerin tek tek fimleri izlenirmi Yenilmezlere 2020 de anca ahzır olur @Harunnn60Zaten Yenilmezlere gelene akdar birinde sıkılır bırakır
Yeilmezlerde karakterleri inceler sevdiğinin tek filmine Yenilmezlerden sonra bakar Thoru falan daha ben bile izlemedim mesala
Aaa olmaz sen karışma ayollHepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekildeHem hepsi aksiyon fantastik film zaten, hiçbirinde sıkılma gibi bir durumunuz olmaz ne bu kadar tantana yapıyorsunuz izleyip geçeceksiniz
X-Men'i izle sen önceHepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekildeHem hepsi aksiyon fantastik film zaten, hiçbirinde sıkılma gibi bir durumunuz olmaz ne bu kadar tantana yapıyorsunuz izleyip geçeceksiniz
Oscar şeylerine de beni etiketle çiğdemAaa olmaz sen karışma ayollBu oscar etkinliğinden ayrı @Harunnn60 ile biz yürütücez bunu kendi aramızda
Aaa olmaz sen karışma ayollBu oscar etkinliğinden ayrı @Harunnn60 ile biz yürütücez bunu kendi aramızda
Ne haliniz varsa görün, size iyilik yaramaz zatenX-Men'i izle sen önce
Aaa tamam tamam @destere ile baş başa kalmayız emrak etme sen @Forumdash @MasacRE- sürekli biriniz aramızda otururOscar şeylerine de beni etiketle çiğdemYanından ayırma beni
Bak hazır sakinim ona göreAaa tamam tamam @destere ile baş başa kalmayız emrak etme sen @Forumdash @MasacRE- sürekli biriniz aramızda oturur
Aaa Yenilmezler 1 sonra 2 izledikten sonra kaptan amerika 3 izleyeceksin devamı oradaOscar şeylerine de beni etiketle çiğdemYanından ayırma beni
Biz özelden senle plan yaparızAaa Yenilmezler 1 sonra 2 izledikten sonra kaptan amerika 3 izleyeceksin devamı orada
Sonra yenilmezler 3 izliceksin 4 de nisanda geliyor
Bu arada Yenilmezler ikiyi senle izleriz hepsini izledim ikiyi izlemedim atlamışım@MasacRE-
Yenilmezler 1 den başla bende izleyecem tekrardan onu akrarlaştıralım gününüBiz özelden senle plan yaparızBen sana gece yazacağım
Aynen iyi olur bu soğuk havalarda iyi giderYenilmezler 1 den başla bende izleyecem tekrardan onu akrarlaştıralım gününü
Aaa Yenilmezler 1 sonra 2 izledikten sonra kaptan amerika 3 izleyeceksin devamı orada
Sonra yenilmezler 3 izliceksin 4 de nisanda geliyor
Bu arada Yenilmezler ikiyi senle izleriz hepsini izledim ikiyi izlemedim atlamışım@MasacRE-
özelden hogathamla çekirdek bile çitleyemezsiniz gagaBiz özelden senle plan yaparızBen sana gece yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?