Avengers: Infinity War / Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018) Fragmanı

@Çiğdem- bu işten anlıyor o açıklar bana

Sen bana X-MEN evrenini sorsaydın bir ton yazardım sana.
İstersen sende ona başla
Ynilmezlerden başlasın orada karakterleride inceleyecek önce Yenilmezlerde fikir sahibi olur sonra tek dizilerini izlerken daha iyi ısınır Yenilmezler X Men filmine benziyor Harun sevecektir

Ynilmezlerden başlasın orada karakterleride inceleyecek önce Yenilmezlerde fikir sahibi olur sonra tek dizilerini izlerken daha iyi ısınır Yenilmezler X Men filmine benziyor Harun sevecektir
Oha öyle saçma şey mi olur
Önce ana karakterler tanıtılıyor, hikayeleri anlatılıyor ondan sonra yenilmezler var. @Harunnn60 bence Çiğdem'e uyma ama sen bilirsin

Önce ana karakterler tanıtılıyor, hikayeleri anlatılıyor ondan sonra yenilmezler var. @Harunnn60 bence Çiğdem'e uyma ama sen bilirsin
@Çiğdem- i kızdırma şimdi.

Yenilmezlerden bazı karakterlerin filmleri ilgimi çekmiyor
Sevmediğim karakterin filmini niye izleyeyim
Çiğdem X-Men'de wolwerine'yi beğenmemişti mesela.
Ona özel filmleri izlettirmedim. sadece son filmini izlettirdim

O karakterlerin tek tek fimleri izlenirmi Yenilmezlere 2020 de anca ahzır olur @Harunnn60
Zaten Yenilmezlere gelene akdar birinde sıkılır bırakır

Yeilmezlerde karakterleri inceler sevdiğinin tek filmine Yenilmezlerden sonra bakar Thoru falan daha ben bile izlemedim mesala

Aynen dediğin gibi yapalım bence.
Iron Man pek ilgimi çekmiyor ilk filmini izledim ama sonra ki 2 filme gerek yok bence özet filan okurum yeterli. sevdiğim karakterlerin solo filmlerini izlerim.

Aynen dediğin gibi yapalım bence.
Iron Man pek ilgimi çekmiyor ilk filmini izledim ama sonra ki 2 filme gerek yok bence özet filan okurum yeterli. sevdiğim karakterlerin solo filmlerini izlerim.
Ironman ve Kaptan Amerika dısındakıleri bende izlemedim bşrley kaybetmiyorsun
@MasacRE-

Ben Thoru izlemek istiyorum hepsi çekici değil sen yenilmezleri bitirince Thoru izleriz

Hepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekilde
Hem hepsi aksiyon fantastik film zaten, hiçbirinde sıkılma gibi bir durumunuz olmaz ne bu kadar tantana yapıyorsunuz izleyip geçeceksiniz

Hepsi birbiriyle bağlantılı ama bir şekilde
Hem hepsi aksiyon fantastik film zaten, hiçbirinde sıkılma gibi bir durumunuz olmaz ne bu kadar tantana yapıyorsunuz izleyip geçeceksiniz
Aaa olmaz sen karışma ayoll
Bu oscar etkinliğinden ayrı @Harunnn60 ile biz yürütücez bunu kendi aramızda

Oscar şeylerine de beni etiketle çiğdem
Yanından ayırma beni
Aaa Yenilmezler 1 sonra 2 izledikten sonra kaptan amerika 3 izleyeceksin devamı orada

Sonra yenilmezler 3 izliceksin 4 de nisanda geliyor

Bu arada Yenilmezler ikiyi senle izleriz hepsini izledim ikiyi izlemedim atlamışım
@MasacRE-