2019 Avengers: Endgame - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada DC tayfa organize olup, bir Marvel filmi için asla 10 puan basmaz herhangi bir Marvel filmine.
@DarkLegenD
Burada önemli olan mafya filmlerinin ayağını kaydırmak.
DC, Marvel falan hepsi bilim-kurgu ve fantastik için 10 puanı yapıştıracak, yapıştırmalı.
Gaza geldim.

Reactions: Sherlock
Eski sevicilerin protesto olarak verdikleri 1 yıldızları, aslında vermek istedikleri 7-8-9'a çıkartsak Esaretin Bedeli anında Endgame'in önünde diz çökerdi.

Ona bakarsan koşulsuz şartsız 10 puan veren Marvel fanlarının puanlarını çıkartırsan film ilk 20’ye giremezdi.

Reactions: DarkLegenD
Burada önemli olan mafya filmlerinin ayağını kaydırmak.
DC, Marvel falan hepsi bilim-kurgu ve fantastik için 10 puanı yapıştıracak, yapıştırmalı.
Gaza geldim.

Godfather üçlemesini izlemeyen ve sonunu bilmeyen adam yorumu bu, mafyalara en ağır eleştiriyi yapmış, ne kadar kötü oluşumlar olduğunu göstermiş bir filmdir Godfather. Seri bir şekilde izle ve öyle yorum yap.

Ona bakarsan koşulsuz şartsız 10 puan veren Marvel fanlarının puanlarını çıkartırsan film ilk 20’ye giremezdi.
Filmin hakkı minimum 9.5,1 bunu da veremeyecekleri için yuvarlıyorlar ve 10 veriyorlar.
Sen de 10 verdin. Yoksa Marvel fanı mısın? 😱

Ya sen Sherlock'sun, adını aldığın dizinin her bölümünü 1080p olarak izlemiş adamsın, benden nasıl olur da 144p görüntü kalitesine sahip bir seriyi izlememi istersin?

Ya sen Sherlock'sun, adını aldığın dizinin her bölümünü 1080p olarak izlemiş adamsın, benden nasıl olur da 144p görüntü kalitesine sahip bir seriyi izlememi istersin?

Film bana göre Infinity War sonrası olabilecek en mantıklı senaryo ile geldi, teknik açıdan zaten kusursuzdu. Birçok epik sahne de barındırıyordu içerisinde. Bunların hepsini başardığı için 10 puan verdim ama bunda epik sahnelere düşmemin etkisi büyük olabilir.