2007'den beri evlilerOha diziyi izleyip bitireli çok uzun zaman olsa da şimdi senden öğrendim bu ikisinin gerçekte de evli olduklarını 😱 Dizide zaten çok yakışıyorlardı ama, şaşırmadım fakat hayret ettim.
2007'den beri evlilerOha diziyi izleyip bitireli çok uzun zaman olsa da şimdi senden öğrendim bu ikisinin gerçekte de evli olduklarını 😱 Dizide zaten çok yakışıyorlardı ama, şaşırmadım fakat hayret ettim.
Genelde Casey çok güzel bulunuyor ve seviliyor, ilginç. "Yan gözle bakma" diye geyik çevirecektim, gerek kalmadı.
Yani evet ben genelde kendi konumsa her yoruma bakıyorum ama bu ara nedense çok bildirim oluyor, biraz performansım düşükNasıl olsa konudasınız sürekli.
Sam'den küçük, gerçekte de küçük. Gerçekte gördüğüm kadarıyla çok değişik biri.O konuda için rahat olsun o halde. Hele ki Sam’den bile küçük olduğunu öğrendikten sonra artık dünya ahiret bacımızdır
Oha diziyi izleyip bitireli çok uzun zaman olsa da şimdi senden öğrendim bu ikisinin gerçekte de evli olduklarını 😱 Dizide zaten çok yakışıyorlardı ama, şaşırmadım fakat hayret ettim.
2007'den beri evliler
Magazinde eksik olmadı konudaDizide Casey karakterini canlandıran Brigette Lundy-Paine, cinsiyetsiz olduğunu açıklayıp, "Kendimi ikili sistemin dışında tanımlıyorum. Her zaman biraz erkek, biraz kız hissettim ve bazen ikisini de hissetmedim.” demiş.
2007'den beri evliler
İzleyeceğim diziyi 😊 görsellerde baya tanıdık oyunculara denk geldim. Komedilere yönelmek istiyorum artıkVay be gerçekten hayret ettim bunu yeni öğrenmiş olmama, demek ki dizinin ilk sezonlarında evlenmişler. Dizide de çok iyi bir çiftti bu ikisi, meğer pek rol yapmıyorlarmışDaha diziye başlamadan hiç bilmediğim detaylarla geldin, başlayıp bitirdiğinde kim bilir daha neler öğreneceğim
Sam'den küçük, gerçekte de küçük. Gerçekte gördüğüm kadarıyla çok değişik biri.
İzleyeceğim diziyi 😊 görsellerde baya tanıdık oyunculara denk geldim. Komedilere yönelmek istiyorum artık
Bu dizi çok tatlı başlamana sevindim.@Tolstoyevski @Araf ben diziyi bu kez sakin tempoda izleyeceğim@MasacRE @MEnes @Sherlock bi de böyle deneyeyim
Günlük 2 bölüm olabilir. @Tolstoyevski ile ayni anda izlemeye başladık. @Araf ile birlikte yorumlarız üçümü. Umarim daha izleyenlerde çıkar.
Kıyıda köşede yorumlarin varsa sende paylaşBu dizi çok tatlı başlamana sevindim.
Dizide Casey karakterini canlandıran Brigette Lundy-Paine, cinsiyetsiz olduğunu açıklayıp, "Kendimi ikili sistemin dışında tanımlıyorum. Her zaman biraz erkek, biraz kız hissettim ve bazen ikisini de hissetmedim.” demiş.
boşluğa düşünce yenilere başliyordum fenamiSeni daha önce hiç birden fazla yabancı diziyi aynı anda izlerken görmedik galiba, hep birini bir çırpıda bitirip diğerine başladın, gerçi öylesi de iyi ama azar azar tüketerek ilerlemek bence daha iyi çünkü gerçekten boşluğa düşüyor insan @Araf ın da dediği gibiHIYMM, BB, Lost gibi dizileri bitirdiğimde bir süre içimde boşluk hissi oluşmuştu. O yüzden diziyi daha yavaş izleyip sindirmek daha iyi etki bırakabiliyor, bu da önemli bir fırsat.
Üşeniyorum yorum yapmaya o yüzden kalsın.Kıyıda köşede yorumlarin varsa sende paylaş
2 bölüm izledim bugün sadece. 2 haftaya tamamlarım. @Tolstoyevski ye kendimi frenleme sözü vermeseydim yarına bitirirdim
Bu dizi çok tatlı başlamana sevindim.
Beni anlatmışsın.Seni daha önce hiç birden fazla yabancı diziyi aynı anda izlerken görmedik galiba, hep birini bir çırpıda bitirip diğerine başladın, gerçi öylesi de iyi ama azar azar tüketerek ilerlemek bence daha iyi çünkü gerçekten boşluğa düşüyor insan @Araf ın da dediği gibiHIYMM, BB, Lost gibi dizileri bitirdiğimde bir süre içimde boşluk hissi oluşmuştu. O yüzden diziyi daha yavaş izleyip sindirmek daha iyi etki bırakabiliyor, bu da önemli bir fırsat.
Biz saksı mıyız peki biz de başladık hiç sevinen yokBu dizi yüzünden iyi çenem düştü konuda, fazla mesaj kasmış oldum yavaştan kabuğa mi çekilsem.@Dosi
Bir tek seninkini gördüm o yüzden öyle oldu.O da bugün başladı. Tek bana dediğin için kendisini dışlanmış hisetmiş olabilir@Tolstoyevski
Biz saksı mıyız peki biz de başladık hiç sevinen yokBu dizi yüzünden iyi çenem düştü konuda, fazla mesaj kasmış oldum yavaştan kabuğa mi çekilsem.@Dosi
ahanda tahmin ettiğim gibiO da bugün başladı. Tek bana dediğin için kendisini dışlanmış hisetmiş olabilir@Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?