Normal zamanda da atlıyorum ama saniyesini bile izlemek istememİzlemek zorunda değilsin, atla o sahneleri. O bahsettiğin sahneler yabancı filmlerin ve dizilerin temelini oluşturuyor. Yani olmazsa olmaz.
Normal zamanda da atlıyorum ama saniyesini bile izlemek istememİzlemek zorunda değilsin, atla o sahneleri. O bahsettiğin sahneler yabancı filmlerin ve dizilerin temelini oluşturuyor. Yani olmazsa olmaz.
Tamam işte, atla yeter. İzlemene gerek yok.Normal zamanda da atlıyorum ama saniyesini bile izlemek istemem
aha yine başladilar dizi önerilerineBu arada Sherlock izlemek istiyorsanız, "Elementary" isimli dizi de var. Buradaki Watson bir kadın, not düşeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 78970
@Sherlock, @Dosi.
İyi dizidir belki ama genelde CBS, Arka Sokaklar tarzı diziler yapıyor gördüğüm kadarıyla.
Komediler hariç doğrudur.İyi dizidir belki ama genelde CBS, Arka Sokaklar tarzı diziler yapıyor gördüğüm kadarıyla.
@bazinga alınmasın CBS'e dediğimi. The Big Bang Theory'i bunun dışında tutalım.
Bob Hearts Abishola'yı izliyordum en son o kanaldan, neden izlediğimi de bilmiyorum ama izliyordum.Komediler hariç doğrudur.
Komedileri güzel oluyor bakacaktım ona da.Bob Hearts Abishola'yı izliyordum en son o kanaldan, neden izlediğimi de bilmiyorum ama izliyordum.
Creatorlerden biri The Big Bang Theory'nin creatorlerinden Chuck Lorre, Chuck Lorre olduğundan izlemek istiyorsundur muhtemelen. Tunde ve Olu çok iyi. Çok güldürmüyor ama bu ikisi arada güldürüyor.Komedileri güzel oluyor bakacaktım ona da.
Ben de onu diyecektim. Prison Break'ten nasıl hatırlamazsın @TolstoyevskiKendileri Prison Break'teki Don Self.
Ben bu diziyi çoktan izleyip bitirmiştim, yani bir şeyi bulduğum yok. Sen de izleyebilirsin @Dosi ve @Tolstoyevski'ye katılıp, sen de sevebilirsin bu diziyi. Hem süresi de uzun değil.
Ben de onu diyecektim. Prison Break'ten nasıl hatırlamazsın @Tolstoyevski
Evet baya benziyormuş.Hiç hatırlayamadım sahiden ama gözüm bir yerden ısırıyor acaba sahiden Marshall mı bu diye tereddüt ettiğim bile oldu. Demek ki görüntü hafızam da baya vasat seviyedeymiş bu sayede öğrenmiş olduk
Ama kabul edin Marshall’ı oynayan oyuncunun yaşlandığında alacağı hâle biraz olsun benziyor
Bu kadar da takılmayalım detaylara, izlemeye devam edelim lütfen.Hiç hatırlayamadım sahiden ama gözüm bir yerden ısırıyor acaba sahiden Marshall mı bu diye tereddüt ettiğim bile oldu. Demek ki görüntü hafızam da baya vasat seviyedeymiş bu sayede öğrenmiş olduk
Ama kabul edin Marshall’ı oynayan oyuncunun yaşlandığında alacağı hâle biraz olsun benziyor