Açıkçası 1.42 saniyelik tanıtım yapacaklarına star gibi 47 saniyelik kaliteli bir tanıtım yapsalardı daha iyi olurdu... Hiç beğenmedim...
Emek verilmiş, beğendim ben tanıtımı.
Geçen senekinden daha iyi ama klasik ATV tanıtımı işte. Şükrü-Büşra ve Burak-Alina çiftleri parlıyor.
Cok guzel olmus. Muzik de guzel
Kız sen sayıyon mu parlakları i hepsine gönlünü veriyon diye biliyorum.
Ben de beğendim tanıtımı. ATV’nin standartlarına göre gayet iyi. Özellikle son yıllarda kanallar doğru düzgün tanıtım yapamazken.
Şükrü Büşra dansı harika. 😍 Aklıma Beren ve Engin’in Kanal D’deki dansını hatırlattı.
Burak ve Alina da yan yana çok güzel duruyor.
Tanıtımı çok kötü buldum, çok karmaşık olmuş. Yeni sezon tanıtımlarına biraz önem verilse keşke.
FOX tanıtımına beklerdik kendilerini.Burak ve Alina mükemmel olmuş. Ama keşke başka tanıtımda olsalarmış.
Bu dörtlü başka kanallarda harikalar yaratabilirdi.İlk 2 kare mü kem mel.
Kadın oyunculara seçilen kıyafetler ne kadar kötü dursa da, kareler çok samimi olmuş. Ama tanıtımı beğenmedim.Çekimlerden kareler...
Kuruluş'un oyuncuları gibi dizilerde giyecekleri kostümler ile çıkmadıklarına şükür.Kadın oyunculara seçilen kıyafetler ne kadar kötü dursa da, kareler çok samimi olmuş. Ama tanıtımı beğenmedim.
Aynen.FOX tanıtımına beklerdik kendilerini.
Bu dörtlü başka kanallarda harikalar yaratabilirdi.
Aynen orası önemli değil.Aynen.
Değil mi neyse tek harikalar yaratsınlar da hangi kanal olursa olsun.
Aynen abla, hoş ve güzel duruyor. İki kanalın tanıtımı yayınlandı, şimdilik 1. sırada benim için. FOX'un tanıtımın merakla bekliyorum.Çok güzel olmuş bence ben çok beğendim
Aynen abla, hoş ve güzel duruyor. İki kanalın tanıtımı yayınlandı, şimdilik 1. sırada benim için. FOX'un tanıtımın merakla bekliyorum.
Gelecek hafta yayınlanacak sanırım o da.Bende Foxu bekliyorum bakalım o nasıl olacak
Gelecek hafta yayınlanacak sanırım o da.
Yok abla. Yasak Elma ve haberler haftaya yeni sezonu açtığı için o zaman yayınlanır diye tahmin ediyorum.Belli değil dimi daha
Ya ama Sanem Çelik’e giydirilen o yeşil elbiseye bakar mısın... Göz var izan var ya...Kuruluş'un oyuncuları gibi dizilerde giyecekleri kostümler ile çıkmadıklarına şükür.
Ben ona cidden dikkat etmemişim. 😱 Çok mu aradılar onu acaba?Ya ama Sanem Çelik’e giydirilen o yeşil elbiseye bakar mısın... Göz var izan var ya...
ATV'nin standardı derken muhafazakarlaşmasından mı dem vuruyorsun?Ben de beğendim tanıtımı. ATV’nin standartlarına göre gayet iyi. Özellikle son yıllarda kanallar doğru düzgün tanıtım yapamazken.
Şükrü Büşra dansı harika. 😍 Aklıma Beren ve Engin’in Kanal D’deki dansını hatırlattı.
Burak ve Alina da yan yana çok güzel duruyor.
Yok abla. Yasak Elma ve haberler haftaya yeni sezonu açtığı için o zaman yayınlanır diye tahmin ediyorum.
Bu sayfada ki kareleri gördün mü abla? Akın ile Ebru, Burak ile Alina çok iyi...Bekliyoruz bakalım