Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama Aramızda Kalmasın şu an TMC'nin en iyi işi Totoş Ramo ve Yasak gibi dipleri görmedi TMC kendini toplasa yine eskisine döner heralde? Aşk ve Ceza'nın da ben 2.sezonunu sevmemiştim
Aramızda Kalsın'a ben nedense ısınamadım. Canım Ailem'in türevleri gibi geliyor Bizim Yenge ile birlikte. Aşk ve Ceza 2. sezon başlarında fena değildi ama konular zorlama gibi olmuştu, reytinglerde de belli etmişti zaten.
Aramızda Kalsın'a ben nedense ısınamadım. Canım Ailem'in türevleri gibi geliyor Bizim Yenge ile birlikte. Aşk ve Ceza 2. sezon başlarında fena değildi ama konular zorlama gibi olmuştu, reytinglerde de belli etmişti zaten.
Evet baştan beridir söylüyorum ben de Canım Ailem çakması gibi Aramızda Kalsın diye
Aşk ve Ceza'nın ikinci sezonu çok töreli yöreli olduydu konsept değişmişti adeta
haftaya ağustos ayı herşey belii olaçak atv yeni dizleri belli olaçk hatta ilerleyen günlerde
oyuncularda açıklanır duyumlara daha acıklanmayn süprsi dizler olaçakmış 😀
atv süper dizler almasa yazık olaçak ona
busen en büyük bombayı star tv yapacak atvci olmama rağmen atv bu sene yeni dizler almasa murat yıldırm hazal gibi sonukanal d gibi olaçak
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.