Sen de potşov yapıyonŞike var şike ok.
Postüng show ile göz dolduruyorsun zaten.
ezel riskli iş değildi ki 10 reytingle geldi atv yeAtv de zamanında Uçurum, Son,Ezel (sonadan da almış olsa) gibi AB işlerine yer vermiş bir kanal. Risk alıyordu bence önceden de
aynı saçmasapan tartışmalar artık katılmıyorum eğlenen eğlensin kendi çapında nasılsa yarına o mesajalr silinirEmre napıon konuyu açtın çıktın? @xemrexxx
Vadi terör de toz olmuştu. Onda da şike vardı şike.bence de şike vardı baksana agb toz oldu
Biliyorum, zaten o yüzden parantez içinde belirttim ama diğerleri riskliydi sonuçta .ezel riskli iş değildi ki 10 reytingle geldi atv ye
Ezel ATV'ye geçince düştü diye hatırlıyorum? 😕ezel riskli iş değildi ki 10 reytingle geldi atv ye
konuda geçen yılla bu yılı karşıalştırdım zaten geçen sene uçuurm bitti hemencik atv geçen sene risk almadı ama bu sene tüm işleri riskli hiçbirirnin tutma garantisi yokBiliyorum, zaten o yüzden parantez içinde belirttim ama diğerleri riskliydi sonuçta .
Allah bilir 1 reyting almıştır oda yazındır bir atsanaTv2 gibi bir kanalda tekrarı 16. Oldu. Helal olsun Yalan Dünya.
Cevap: yok olamaz, şike vardır kesin şike.
evet show da 18 reytingi gördü atv de düştü bayaEzel ATV'ye geçince düştü diye hatırlıyorum? 😕
Hayır bence şike var şike.Allah bilir 1 reyting almıştır oda yazındır bir atsana
Yok 2. sezonu düşmüş şimdi baktım.evet show da 18 reytingi gördü atv de düştü baya
Yemin et korktuğuna .Bencesi yok agb döneminde neler olduğu tam belli kanıtlanmıştırHayır bence şike var şike.
Neyse seninle tartışmıyorum çok korkuyorum hesabımi falan ele geçirirsin. tövbe
Vadi geçilince şike oluyordu unuttun mu?Yok 2. sezonu düşmüş şimdi baktım.
AGB Dünya çapında ölçüm yapan bir şirket ne şikesi ya?