Atv ile Kanal D Yer Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünyaya mı rezil olduk iyi salladın he :D asıl şikeyi ortaya çıkarmasaydık rezil olacaktık saçma sapan şeyler zirveyi alacaktı neyse ki postaladık şikecileri emek hırsızlarını adamların dizilerinin reklamda reytignleri fırlıyo işe bak sen
http://en.wikipedia.org/wiki/Nielsen_Holdings

oku istersen bi adamalr 100 den fazla ülkede ölçüm yapıyor nednese sorun türkiye de :F

Tamam haklısın, lütfen hesabımı ele geçirme.

Allahım İnşallah yarın kalktığımda hesabım bende olur. :F

Allah hesapları ele geçirip herkese küfür edenlerin kötülüklerinden korusun bizi. Amin. :)
Kirli hesapları ele geçirmiyorum korkma :D:D.AMİN AMİN ÖZELLİKLE BOŞ YERE YEMİN EDENLERDEN KORUSUN BİZİ

ayrıca adeleti onu bunu diziden mi öğrenecez o sadece bi senaryo güldürme beni :D benim birşeyler öğrenecek tek dizim var o da gerçekleri anlatır

sen aydın doğan ı tanımamışsın onun yaptıkalrını kimlere çalıştığını falan bilmiyosun galiba israilli ortakları var onun inanmıyosan google efendiye yaz gör
yıllarca yaptıklarını çok iyi görüyoruz herşeyi beklerim o adamdan agb israilin amerikanın zaten istediğini şişirir şişirdi de yıllarca uyuttu ülkeyi
hıhıh komplo terilerine geldik dünyayı zaten 3 aile yönetiyor :F rockfeller diğer 2 si neydi la sen bilirsin illumematici @Forumdash

sen aydın doğan ı tanımamışsın onun yaptıkalrını kimlere çalıştığını falan bilmiyosun galiba israilli ortakları var onun inanmıyosan google efendiye yaz gör
yıllarca yaptıklarını çok iyi görüyoruz herşeyi beklerim o adamdan agb israilin amerikanın zaten istediğini şişirir şişirdi de yıllarca uyuttu ülkeyi
Nazif Kara da daha önce birini öldürdüğü için o adam herşeyi yapar diyorlardı. Ama yaptı mı hayır.

Valla o dizi bir sürü mesaj veriyor. O mesajları almadıysan söyleyecek söz yok.

isterse tüm evrende ölçüm yapsın bu onların şike yapmayacağı anlamına mı geliyo Allah Allah mantığa bak adam israilli ortaklarıyla işi götürmüştür ne malum

zaten israil-abd karşıtları tek türkiye de var :F o 100 küsür ülke abd-israile bayılıyıor onalrda sorun yok :D

Arkadaşlar neyse Alem To haklı. Lütfen daha fazla kurcalamayın.

En azından hesaplarınızın ele geçirilip ona buna küfür etmesini istemiyorsanız haklıymış gibi yapın. 😉

neresi şişti stv de bir şefkat tepe agb varken de tek türkiye vardı :D trt de o ka para döktü mecbur izlenecek :D
Şimdi baktım AGB'nin son zamanlarından bir güne STV ilk 58'de yok , Kanal 7 ilk 65'de yok , ve dün kü SBT reytinglerine baktım STV ilk 3'te ve üst sırlarda Kanal 7 ilk 20'de.

Nazif Kara da daha önce birini öldürdüğü için o adam herşeyi yapar diyorlardı. Ama yaptı mı hayır.

Valla o dizi bir sürü mesaj veriyor. O mesajları almadıysan söyleyecek söz yok.
seninde o mesajları almam lazım o kadar insanın hakkını yediler nolacak peki kim verecek bunun hesabını hadi söyle bakalım

72 kez vurulduğu göster forumu bırakmayan adam değildir hee kanıt yoksa sus :D

Arkadaşlar neyse Alem To haklı. Lütfen daha fazla kurcalamayın.

En azından hesaplarınızın ele geçirilip ona buna küfür etmesini istemiyorsanız haklıymış gibi yapın. 😉
Alem To bir kenara not edek :D
Bak azeri sanal doktor adayı :F:F bu kadar korkma benden yahu ben küçüklerime anlayış gösteririm sana abi tavsiyesi sadece Allahtan Kork.

Şimdi baktım AGB'nin son zamanlarından bir güne STV ilk 58'de yok , Kanal 7 ilk 65'de yok , ve dün kü SBT reytinglerine baktım STV ilk 3'te ve üst sırlarda Kanal 7 ilk 20'de.
ee normal o ka çalışıyorlar adamalr onu bunu iyi göstericez ötekini karalıcaz diye :)

seninde o mesajları almam lazım o kadar insanın hakkını yediler nolacak peki kim verecek bunun hesabını hadi söyle bakalım

72 kez vurulduğu göster forumu bırakmayan adam değildir hee kanıt yoksa sus :D
AGB' nin şike yaptığını göster. He kanıt yok. :D

18 kere vurulsa bile ölmeyen insan gerçekten etten değil polattandır. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...