Atv ile Kanal D Yer Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senaryoyu kitaptan almışlar böyle bir diziden bahsediyoruz fenomen lafları güldürüyo :D :D :D
Kitap sadece 1 bölümlük bir filmdir. Bu dizi olarak Türkiyenin açık ara en iyi dizisi olmuştur.

Mesela 56 kez vurulup ölmeyen birinin hikayesi değil.

Asmalı Konak da tıpkı Aşkı Memnu gibi Finaliyle yüksek reyting aldı.

Atacan ben o zamanlarla bu zamanları kıyaslamanızı anlamıyorum. Spor programları bile 10 alıyordu o zamanlar. Eskiden internet mi vardı, herkes diziyi Tv`den izliyordu.

Aşkı Memnu internetin yaygın olduğu dönemde bu reytingi aldı. Asıl rekor tabii ki Aşkı Memnuda.
Revan biz şurada 10 sayfa tartışsak değişmez çünkü sen Kanal D dizilerini izlemişsin ben ATV eskiden sadece ATV ve Show TV izlerdim dikkat edersen onlara karşı bir sempatim var.

Kanal D'den sadece Yabancı Damat'ı izledim ve bana Kanal D dizileri samimi gelmedi hep aynı tarzda dolaştı sana göre de tam tersi durum var zaten eskinin aylık reytinglerinede de bakarsan durumu görürsün.o yüzden fazla uzatmıyorum. :)

2006-2007 den sonra agb tozuttu ona rağmen malum dizinin final dışında total 20 görememesi üstelik şike yapan diziler listesinde olduğu halde bir hayli manidar :d

hahaha kahkahalarla yorumları okuyorum açı kara en iyi mi oha fore :F:F yok deve :F

2006-2007 den sonra agb tozuttu ona rağmen malum dizinin final dışında total 20 görememesi üstelik şike yapan diziler listesinde olduğu halde bir hayli manidar :d
hakim bey amcam şike var demedikçe isteyen istediğini desin bizim halk dedikoduyu sever zaten :)

Madem şike yapıyordu neden 20+ reyting yapmadı? Deli mi bu şirket? :F

Bi Vadi şike yapmadı. Zaten şike var diye 20 alıyorduk diyorlardı, yoksa 50 bizim reytingimiz. :F Demekki ezikmiş zamanında herkes ezip düşürüyormuş. O da ezik olmasaymış. :F

Revan biz şurada 10 sayfa tartışsak değişmez çünkü sen Kanal D dizilerini izlemişsin ben ATV eskiden sadece ATV ve Show TV izlerdim dikkat edersen onlara karşı bir sempatim var.

Kanal D'den sadece Yabancı Damat'ı izledim ve bana Kanal D dizileri samimi gelmedi hep aynı tarzda dolaştı sana göre de tam tersi durum var zaten eskinin aylık reytinglerinede de bakarsan durumu görürsün.o yüzden fazla uzatmıyorum. :)
Atacan zaten Ciner var diye senin de Kanal D demeni beklemiyorum. :)

5 dk bekle tablolarla konuşacak baba açık ve net :D boş laflarla değil kanıtlı konum imzamda olacak ama imzalar yok kafamızdan atmıyoruz yalnız bizzati ilklerimiz boşuna gelmi şgeçmiş en büyük dizi kurtlar vadisi denilmiyor

Genel olarak.

5 dk bekle tablolarla konuşacak baba açık ve net :D boş laflarla değil kanıtlı konum imzamda olacak ama imzalar yok kafamızdan atmıyoruz yalnız bizzati ilklerimiz boşuna gelmi şgeçmiş en büyük dizi kurtlar vadisi denilmiyor
Bakmayacağım zaten bir ok derim biter. Aşkı Memnunun ilk sezonki reytinglerini koyacaksın.

Ben de Vadinin 5 aldığı reytingi koyarım ne var bunda?

lö ne reyting tablosu oha çüş yuha kendinize gelin @OzaN konuyu kilitle umarım kilitleme yeteneği vardır yeni sistemin :F

Daha önce de böyle cevaplar verdin hep haksız çıktın bir kanalın sevmem gerçekleri asla değiştirmez. 😉
Valla benim fikrim değişmeyecek. Sonuç ortada Kanal D diyorum.

Olay yine Vadiye geldi, tablolar gelecek eyvah. :( Aşkı memnunun ilk sezonu koyulacak kesin yine. :F 2. sezon diyorum hep ilk sezon geliyor. Görmezden gelmek bu olsa gerek. :F

sadece 5 dk bekle ufak bi işim var sadece onla ilgili değil engin reyting bilgilerimle eski dönem atv-kanal d diğer kanallar geliyorum bekle

yav 2.sezon da koyacam sen yeter ki iste :D sadece o konuyla ilgili değil eski dönem atv kanal d analizi de gelecek

sadece 5 dk bekle ufak bi işim var sadece onla ilgili değil engin reyting bilgilerimle eski dönem atv-kanal d diğer kanallar geliyorum bekle

yav 2.sezon da koyacam sen yeter ki iste :D sadece o konuyla ilgili değil eski dönem atv kanal d analizi de gelecek
Ok gerek yok. Zaten bakmayacağım.

Kanal D`nin en düşük, atv`nin en yüksek dizileri gelir. :F

Tablolar inceleniyor.

Kanal D`nin en düşük, Atv`nin en yüksek dizileri gelecek kesin. :F

Aşkı Memnuya efsane ve fenomen demiyen biriyle tartışmak saçma.

Tablolar inceleniyor.

Kanal D`nin en düşük, Atv`nin en yüksek dizileri gelecek kesin. :F

Aşkı Memnuya efsane ve fenomen demiyen biriyle tartışmak saçma.
Aşkı Memnu Beren'in ölümüyle,Behlül Kaçar ve yastık arasıyla fenomenliğine fenomenlik katmıştır. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...