Atv ile Kanal D Yer Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de Kanal D'nin bu sezon yaptığı diziler klişe..

klasik saçma sapan aşk dizileri hep aynı teraneler :(

Aşksız hayat yoktur. Aşk hayatın gerçeğidir. Ama elinde silahla herkesi delik deşik eden birisi yoktur böyle bir dünya yoktur. :)

EveN post: 1443881 member: 84575' Alıntı:
Valla senin için ATV`nin diziler efsane olabilir ama benim bildiğim bir kaç dizisi var. :)
Hatıla Sevgili Avrupa Yakası Bir İstanbul Masalı Asmalı Konak Zerda Ekmek Teknesi Sinekli Bakkal Elveda Rumeli Çocuklar Duyması Aliye Canım Ailem Sıla ve daha çok dizi var aklıma gelmedi içlerinden birçoğu yayınlandığı dönemde ortalığı yıktı fenomen oldular.

EveN post: 1443913 member: 84575' Alıntı:
Klişe dizileri sevmiyormusun? :D

Lale Devri Unutma Beni Deniz Yıldızı. 😛 :D

Onlar kaç yılında başladı. :D Yeni sezonda yapmadı FOX ve gördük GGK..

mrt-06 post: 1443917 member: 87466' Alıntı:
Hatıla Sevgili Avrupa Yakası Bir İstanbul Masalı Asmalı Konak Zerda Ekmek Teknesi Sinekli Bakkal Elveda Rumeli Çocuklar Duyması Aliye Canım Ailem Sıla ve daha çok dizi var aklıma gelmedi içlerinden birçoğu yayınlandığı dönemde ortalığı yıktı fenomen oldular.
Valla benim yazdığım kadar fazla olmadı. :D

Sinekli Bakkal mı? :F O da ne? :D

Çocuklar Duymasın zamanının efsanesiydi şimdi Unutma Beniden farkı yok.

Neyse yine boşa tartışma. Ne sen bu kanalda daha fazla efsane var diyeceksin ne ben diğer kanallarda.

Herkesin efsanesi başkadır. :)

Her kanalın klişe dizileri muhakkak olur ama halk izliyor yapacak bir şey yok. Dönüp dolaşıp aynı konular etrafında dönen diziler tutuyorsa başka konular aramaya da pek gerek yok bence. :)

EveN post: 1443920 member: 84575' Alıntı:
Valla benim yazdığım kadar fazla olmadı. :D

Sinekli Bakkal mı? :F O da ne? :D

Çocuklar Duymasın zamanının efsanesiydi şimdi Unutma Beniden farkı yok.

Neyse yine boşa tartışma. Ne sen bu kanalda daha fazla efsane var diyeceksin ne ben diğer kanallarda.

Herkesin efsanesi başkadır. :)
Eski reytingleri takip etsen anlardın @xemrexxx sen söyle Elveda Rumeli gibi bir dönem dizisi yapabildi mi Kanal D ?

Valla şu an en az klişe diziler Kanal D`de bu bir gerçek.

Galip Derviş klişe mi İntikam Yalan Dünya Merhamet?

A.Ş.K klişe değil konusunu okuyan bilir. Fatih de aynı şekilde. Kayıpa neden klişe deniliyor anlamıyorum. Fragman ile çözülüyor mu bu olay? Sadece 1 kez çekildi böyle bir dizi.

Çalıkuşu da bir uyarlama.

mrt-06 post: 1443924 member: 87466' Alıntı:
Eski reytingleri takip etsen anlardın @xemrexxx sen söyle Elveda Rumeli gibi bir dönem dizisi yapabildi mi Kanal D ?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki benim için Elveda Rumeliden 1000 kat daha iyidir. Dönem dizisinin alasıydı.

Düşmekse Elveda Rumeli de 3-4 reytinge kadar düşmüştü. :)

Peki sen söyle Aşkı Memnu gibi bir dizi yapabilmişmiydi atv? Sadece Aşkı Memnu bile Kanal D demem için yeterli bir sebep.

Galip Derviş klişe mi, İntikam, Yalan Dünya, Merhamet?

A.Ş.K klişe değil, konusunu okuyan bilir. Fatih de aynı şekilde. Kayıpa neden klişe deniliyor anlamıyorum. Fragman ile çözülüyor mu bu olay? Sadece 1 kez çekildi böyle bir dizi.

Ab reytinglerinden belli zaten Kanal D'nin. Klişe diziler totale hitap eder. :)

dönem dizisi olarak bakarsak öbgz de dönem dizisi :F elveda rumeli senaryo oyunculuk açısından en iyi dönem dizisiydi bence ama reytingleri ahım şahım değildi :)

Galip Derviş klişe mi İntikam Yalan Dünya Merhamet?

A.Ş.K klişe değil konusunu okuyan bilir. Fatih de aynı şekilde. Kayıpa neden klişe deniliyor anlamıyorum. Fragman ile çözülüyor mu bu olay? Sadece 1 kez çekildi böyle bir dizi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki benim için Elveda Rumeliden 1000 kat daha iyidir. Dönem dizisinin alasıydı.

Düşmekse Elveda Rumeli de 3-4 reytinge kadar düşmüştü. :)

Peki sen söyle Aşkı Memnu gibi bir dizi yapabilmişmiydi atv? Sadece Aşkı Memnu bile Kanal D demem için yeterli bir sebep.
Düşmesi önemli değil. :) Konu bakımından. :)
Aşk-ı Memnu'nun 10 katı fazla reyting alan diziler yaptı.:) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...