Senin konuyuda ben açtım arkadaşım.Aynı kafadanız.Eskileri seversin.Ateş böceği hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Teşekkür ederim ben de öyle olmasını ümit ediyorum 😊aslında 5 yıllık bir üye olsam da daha yeni yeni alışıyorum buralara diyebilirim😉Özellikle nostalji tutkusuyla tanınan, sohbeti hoş saygıdeğer ve eğlenceli bir üyedir. Anket tarzı sorularıyla da sıklıkla gündeme gelir. En sevdiği emoji "😉 dir. Forumdaki aktifliği daha da artar umarım. 😊
Bende az önce açtımya tuhÖzellikle nostalji tutkusuyla tanınan, sohbeti hoş saygıdeğer ve eğlenceli bir üyedir. Anket tarzı sorularıyla da sıklıkla gündeme gelir. En sevdiği emoji "😉 dir. Forumdaki aktifliği daha da artar umarım. 😊
Sen daha önce niyet etmişsin bekle konuyu senin üstüne alalım o haldeBende az önce açtımya tuh
Olur saol kardeşim teskürlerSen daha önce niyet etmişsin bekle konuyu senin üstüne alalım o halde
Ah kim demiş o bir anlık bir şeydi bu hafta ki bölüm için yazmıştım hatta son iki bölümdür toparladı o bölüm sıkmıştı sadece o kadarBaht Oyunu'nu bırakmıştı
Aa iyiymiş o zaman, yalnız bu ara zaten 2 dizi izliyorum ama istikararım yok, yine de yarın belki bölümü bitirir yorum yaparımAh kim demiş o bir anlık bir şeydi bu hafta ki bölüm için yazmıştım hatta son iki bölümdür toparladı o bölüm sıkmıştı sadece o kadar
Anket sorularına gelince elimde kalabalık bir liste var aklıma geldikçe not alıyorum tartışma benzeri konuları da izlediğim haber ve programlardan esinleniyorum bu ara epey bir taktım bu tarz konulara kafa patlattığımdan herhal
O zaman beni bekleyin anacım yeni anketlerle karşınızdayım😉Ne güzelmiş, diğer anketleri de bekliyoruz. Cevap bulup yazmaktan keyif alıyorum
Evet o 4 numaralı kutunun açıldığı vakte hiç denk gelemedim ama😊güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ayrıca😉Günlük 2-3 konu açan, yokluğunda yokluğu belli olan, forumun Nostalji Köşesinin açılmasına vesile olan, Var mısın Yok musun yarışmasının 4 numaralı kutunun sahibi olan, forumun sevilen ve benimde sohbet etmeyi sevdiğim üyesidir
Sağolasın canım benim duygularımız karşılıklı bende mutlu olmanı isterimOnu tanıdığım için mutluyum güzel bir kalbi var yüzü hep gülsün mutlu olsun isterim @AteşBöceği
Sağolasın canım benim duygularımız karşılıklı bende mutlu olmanı isterim
Ben seni ve forumdakileri iyiki tanımışım sizleri seviyorumOnu tanıdığım için mutluyum güzel bir kalbi var yüzü hep gülsün mutlu olsun isterim @AteşBöceği
Sen de sağolSağol canım benim çok sağol
Bak bak bi de araya reklamını sıkıştırmışGünlük 2-3 konu açan, yokluğunda yokluğu belli olan, forumun Nostalji Köşesinin açılmasına vesile olan, Var mısın Yok musun yarışmasının 4 numaralı kutunun sahibi olan, forumun sevilen ve benimde sohbet etmeyi sevdiğim üyesidir