- Reaksiyon puanı
- 114,064
- Puanı
- 1,060
Buyrun benim
Evet az ve öz takılmayı sevdiğim doğrudur😉Reklama ihtiyacımız yok
@AteşBöceği az ve öz katılım sağlıyor anmasak olmaz
Çocuk olarak Kanal D diğer kanallarda önemliydi tabi Show da Atv de bişiler yapıyordu kendi çapında@Çiğdem aynen kanal d çocuklara değer veriridi.Show tv logo değişince vermez oolmuştu.tgrt'de hiç yoktu.
atv ve kanal d de çizgi sinemalar olurdu.maxi tv vardı bide.KANAL D'DE bide çark 2000 vardı 15 gun yarı tatıldeÇocuk olarak Kanal D diğer kanallarda önemliydi tabi Show da Atv de bişiler yapıyordu kendi çapında
Ne denir ona frekanslar karıştı hep @Doğan dan yüze cevabı alıntalıyıp benim alanımdan cevap yazmış haliyle sen de şaşırdın😀😁😂@AteşBöceği kullanıcı adıyla aynı diziyi izlemiştik,fikir,düşüncelerini çok başarılı bulduğum biri,forumda çok değerli bulduğum üyedir iyi ki tanımışım onu 🤗
Karman karışık olduu desenize olsun sağlık olsun serbest herşeyNe denir ona frekanslar karıştı hep @Doğan dan yüze cevabı alıntalıyıp benim alanımdan cevap yazmış haliyle sen de şaşırdın😀😁😂
hiç sormaNe denir ona frekanslar karıştı hep @Doğan dan yüze cevabı alıntalıyıp benim alanımdan cevap yazmış haliyle sen de şaşırdın😀😁😂
Evet evet dedim ya ha senin konun ha benim aramızda ayrı gayrı mı varKarman karışık olduu desenize olsun sağlık olsun serbest herşey
Ayrı gayrı yok ha senın konu ha benim konu ortak düşüncelerdeyiz @Turkuazz aramızda herşey ortak.güzel sohbetler olsunEvet evet dedim ya ha senin konun ha benim aramızda ayrı gayrı mı var
Evet evet korkarım sen ve beni yakında aynı kişi sanırlar bu forum bir multi üyeliği daha kaldıramazAyrı gayrı yok ha senın konu ha benim konu ortak düşüncelerdeyiz @Turkuazz aramızda herşey ortak.güzel sohbetler olsun
Aynı kişi sansalardı bulurlardı.Ben bi kere fake açtımda farketıler .Amna aynı kişi değiliz inş sanmazlar .multi üyelik n ?Evet evet korkarım sen ve beni yakında aynı kişi sanırlar bu forum bir multi üyeliği daha kaldıramaz
Sen den mi ya o haltı ben de yemiştim zamanında😀😁😂Aynı kişi sansalardı bulurlardı.Ben bi kere fake açtımda farketıler .Amna aynı kişi değiliz inş sanmazlar .multi üyelik n ?
Diyom aynı kafadanız bir akşam dışarı çıkak bir halt daha yiyek.Sen den mi ya o haltı ben de yemiştim zamanında😀😁😂
Geçmiş olsun şarkın süperÖzellikle nostalji tutkusuyla tanınan, sohbeti hoş saygıdeğer ve eğlenceli bir üyedir. Anket tarzı sorularıyla da sıklıkla gündeme gelir. En sevdiği emoji "😉 dir. Forumdaki aktifliği daha da artar umarım. 😊
Ama sen bugün hep başka yerden alıntı yapıp sözlük konularına yazıyon ya dalgınsın galibaGeçmiş olsun şarkın süper
Hayır dalgın değilim Bilerek yapıyorumAma sen bugün hep başka yerden alıntı yapıp sözlük konularına yazıyon ya dalgınsın galiba
Gelip konuya yazsınlar diye mi işe de yarıyor hani😀😁😂Hayır dalgın değilim Bilerek yapıyorum
Aynen çözdün beniGelip konuya yazsınlar diye mi işe de yarıyor hani😀😁😂
------
Sonra ceza yeme de😀😁
Yok yok yemem konu yeni .Dosi uyarır baştan beniGelip konuya yazsınlar diye mi işe de yarıyor hani😀😁😂
------
Sonra ceza yeme de😀😁