Penaltıyı yedi it oğlu it
https://twitter.com/x/status/700421913034813440 Net!
İLK YARI SONUCU - GALATASARAY 1-1 LAZİO
https://twitter.com/x/status/700421913034813440 Net!
İLK YARI SONUCU - GALATASARAY 1-1 LAZİO
Yasini niçin oyuna almıyor anlamak mümkün değil yaPoldi orta yapıyor vuracak adam yok şaka gibi. Hücumsal anlamda kısırız. Al Yasini işte oyuna Dede ne izliyosun kenardan. Bu adam degisiklik yapma özürlü. Kac Maçtır değişiklik haklarının tamamını kullanmıyor.
Ya bu bunak yedek kulübesinde öldü galiba ulan adam film seyreder gibi izliyor oyuna müdahale etmiyor çıldıracağım..Yasini niçin oyuna almıyor anlamak mümkün değil ya
Biz daha çok çıldırırız taraftar olarak olan taraftara oluyorYa bu bunak yedek kulübesinde öldü galiba ulan adam film seyreder gibi izliyor oyuna müdahale etmiyor çıldıracağım..
Nur Çakır @nur8326 32 dk.32 dakika önceİlk 11'i görünce hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar defans oyuncusuyla sahaya çıkılır mı ya, resmen sahasında berabere kalmak için kadro kurmuş Denizli, Bu maçta gözümden baya düştü.
Ayrıca Allah aşkına biri bana açıklasın. Yasin dakika 65-70'te oyuna girmesi gerekirken dakika 89'da niye girer, girerse takımın en yaratıcı ismi Sneijder yerine niye girer.. Oyunu hiç okuyamadı hoca çıldırdım resmen.
Oyun olarak kötü bir Galatasaray yoktu sahada ama dediğim gibi rakipten korkmaya gerek yoktu, bu maçı kaybetsen nolur yani bari berabere kalmaya değil kazanmaya oyna.
olum nerelerdesin yaMaçı izledim arkadaşlarla kahvede dün giremedim foruma yoksa çoşardı bu konu@Doğu
Haftalar öncesi yazmıştım maç 1-1 bitecek diye ama gittim iddaa'da Galatatasaray'a verdim. Mustafa Deniz'li galiba kovulmak istiyor.Başka hoca olsadı bu maçı alırdık .
Hacı kahvede izledik maçı ,o gün hiç internete girmedimolum nerelerdesin yaAynen burda olsan konu uçmuştu son ana kadar senin açmanı bekledim sonra dayanamadım ben açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?