Aslan Turu Zora Soktu: 1-1

bu sezon gs maçlarını izlemeyecem kanser olmak istemiyorum bu turu bile geçeceğimizi sanmıyorum

Poldi orta yapıyor vuracak adam yok şaka gibi. Hücumsal anlamda kısırız. Al Yasini işte oyuna Dede ne izliyosun kenardan. Bu adam degisiklik yapma özürlü. Kac Maçtır değişiklik haklarının tamamını kullanmıyor.

Poldi orta yapıyor vuracak adam yok şaka gibi. Hücumsal anlamda kısırız. Al Yasini işte oyuna Dede ne izliyosun kenardan. Bu adam degisiklik yapma özürlü. Kac Maçtır değişiklik haklarının tamamını kullanmıyor.
Yasini niçin oyuna almıyor anlamak mümkün değil ya

Bu turu atlatmamız çok zor orada rakip takım maçı üstün oynar..aslında kadromuza birkaç iyi takviye yapabilseydik kadro çokta kötü değildi ama şu durumda çokta iyi değiliz..

İlk 11'i görünce hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar defans oyuncusuyla sahaya çıkılır mı ya, resmen sahasında berabere kalmak için kadro kurmuş Denizli, Bu maçta gözümden baya düştü.

Ayrıca Allah aşkına biri bana açıklasın. Yasin dakika 65-70'te oyuna girmesi gerekirken dakika 89'da niye girer, girerse takımın en yaratıcı ismi Sneijder yerine niye girer.. Oyunu hiç okuyamadı hoca çıldırdım resmen.

Oyun olarak kötü bir Galatasaray yoktu sahada ama dediğim gibi rakipten korkmaya gerek yoktu, bu maçı kaybetsen nolur yani bari berabere kalmaya değil kazanmaya oyna.

İlk 11'i görünce hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar defans oyuncusuyla sahaya çıkılır mı ya, resmen sahasında berabere kalmak için kadro kurmuş Denizli, Bu maçta gözümden baya düştü.

Ayrıca Allah aşkına biri bana açıklasın. Yasin dakika 65-70'te oyuna girmesi gerekirken dakika 89'da niye girer, girerse takımın en yaratıcı ismi Sneijder yerine niye girer.. Oyunu hiç okuyamadı hoca çıldırdım resmen.

Oyun olarak kötü bir Galatasaray yoktu sahada ama dediğim gibi rakipten korkmaya gerek yoktu, bu maçı kaybetsen nolur yani bari berabere kalmaya değil kazanmaya oyna.
Nur Çakır ‏@nur8326 32 dk.32 dakika önce
Kusura bakmayın ama bu yönetim olduğu sürece Galatasarayın ne formasını alırım ne de maçına giderim.Zaten Fenerliyim ben. #SaldırGALATASARAY

bu yorum güzelmiş :))

Maçı izledim arkadaşlarla kahvede dün giremedim foruma yoksa çoşardı bu konu :d @Doğu

Haftalar öncesi yazmıştım maç 1-1 bitecek diye ama gittim iddaa'da Galatatasaray'a verdim:(. Mustafa Deniz'li galiba kovulmak istiyor.Başka hoca olsadı bu maçı alırdık .

Maçı izledim arkadaşlarla kahvede dün giremedim foruma yoksa çoşardı bu konu :D @Doğu

Haftalar öncesi yazmıştım maç 1-1 bitecek diye ama gittim iddaa'da Galatatasaray'a verdim:(. Mustafa Deniz'li galiba kovulmak istiyor.Başka hoca olsadı bu maçı alırdık .
olum nerelerdesin ya :D Aynen burda olsan konu uçmuştu son ana kadar senin açmanı bekledim sonra dayanamadım ben açtım :D

olum nerelerdesin ya :D Aynen burda olsan konu uçmuştu son ana kadar senin açmanı bekledim sonra dayanamadım ben açtım :D
Hacı kahvede izledik maçı ,o gün hiç internete girmedim :(. Dün iyi ki girmemişim yoksa o sinirle neler neler yazardım:D. Sokaktan futbol anlayamayan adam bu kadar kötü taktikle oynayamaz.Lazio yerine başka takım olsadı bu maç bitmez,tribünler olay çıkarırdı.Öyle bir takım düşün stoperlerin orta saha,orta sahada ki kaptanın forvet arkası,dünyaca yıldız Sneıjder sol açık ,sağ bekin sağ açık,sağ bekin stoper olsun :d .Dünya üzerinde böyle oynayan ilk örnek takım biz olduk:D.