Aslan Turu Zora Soktu: 1-1

Hacı kahvede izledik maçı ,o gün hiç internete girmedim :(. Dün iyi ki girmemişim yoksa o sinirle neler neler yazardım:D. Sokaktan futbol anlayamayan adam bu kadar kötü taktikle oynayamaz.Lazio yerine başka takım olsadı bu maç bitmez,tribünler olay çıkarırdı.Öyle bir takım düşün stoperlerin orta saha,orta sahada ki kaptanın forvet arkası,dünyaca yıldız Sneıjder sol açık ,sağ bekin sağ açık,sağ bekin stoper olsun :D .Dünya üzerinde böyle oynayan ilk örnek takım biz olduk:D.
Aga adamda b12 eksikliği var unutkan bunak oyuncu değiştirmeyi unuttu :F Yasin 89'da giriyor hem de Sneijderin yerine. O arada bir gol atsak buna en yakın isim Sneijder'di zaten en iyi oyuncumuzu oyundan alıyor Allahın yaşlısı :A İtalya'da elimize verirler (pizzayı:D)

Aga adamda b12 eksikliği var unutkan bunak oyuncu değiştirmeyi unuttu :F Yasin 89'da giriyor hem de Sneijderin yerine. O arada bir gol atsak buna en yakın isim Sneijder'di zaten en iyi oyuncumuzu oyundan alıyor Allahın yaşlısı :A İtalya'da elimize verirler (pizzayı:D)
İtalya'da belli olmaz bizim takım bu Lazio'yu normalde 4'lemesi lazım:D.Mustafa Denizli sayesinde ben bu turu geçeceğimizi sanmıyorum.Allah bizi cezalandırıyor neden mi? Çünkü ilk Mancini geldiğinde ben daha ötesi gelemez diyordum sonra Prandelli geldi ondan daha kötüsü gelemez diyordum vizyonsuz bir hoca geldi artık ne olabilir derken Mustafa Denizli geldi artık Denizli'den sonra gelen hocayı düşünemiyorum:bilmem:. Bu olay başkanlar içinde geçerli :D:D

Rövanş maçını rus hakem Vladislav Bezborodov yönetecekmiş. Lazio sahaya 12 kişi çıkacak.

Denizliyi kutlarım taktiği çok iyiydi tuttu ama takım 6 defans oynamaya hiç alışık olmadığı için en etkili oldukları yerden duran toptan yedik sonrasında ikinci yarının başında yasin olcan ve bilal değişikliği gelmeliydi 10'ar dk aralarla bunu yapamadı çünkü rakip bir geliyor bir gelmiyordu yasini alsa kendi başına gidicek belkide hata yapacaktı güvenemedi bilal desen formsuzdu ve oyuna almak istemedi.
Çare Olcan'dı bunları düşünmesi 30 dk aldığı için olcanı 70 küsürde aldı baktı o bir şeyler yapıyor Yasinide alayım Sneijder'i çıkartayım yoruldu evlat dedi ama bilmiyordu göremiyordu maçın en dirisinin denayer sneijder poldi muslera ve koray olduğunu ve yasini aldığında iş çoktan geçmişti dk 90 dı ve maç bitti..

Şakayı bırakacak olursam mücadele kötü taktik iyi sonuç kötünün iyisi

Romada rövanş 4-6 Gol biter 0/2 Sk 1-3 Galatasaray ..