Starz Ash vs Evil Dead 1. Sezon Yorumları

Korku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?
aynen korkunç bir film serisine çok benzer zaten ona benzediği için başlamıştım tam aradığın şeyler var dizide

Kolunda testere takılı adam ne yahu. O nasıl bir şeydir.
tek kolu kesik olduğu için oraya testere takmış
yalnız sırf sana açıkladım bu bilgiyi @Çiğdem- duymasın? bölümü izleyene kadar ona en ufak tiyo yok
)

Tam onu yazacaktım sanırım tahmin edildiği şekilde korkunç bir film tarzındamı dizi? Korku filmlerini komediyemi uyarlanmış

fragman üstünde yorum yaptığımızı sanıyordum

ama kabahat bende değilki sürgünüm ü onca etiketliyoruz ses çıkmıyor bende dedim sevmedi sanırım diziyi
Kabak gibi yorum yapmıştım. Hatta ''Seni çok iyi tanıyorum götüremezsin diziyi'' demiştin. Haklıydın da.

Aslında dizi kategorisine korku komedi tarzında bu dizi dahil olabilir çünkü farklı bir tarz

1x1

Efektler cidden iyiydi.
Komedi-korku unsurunu iyi yapmışlar.

Diziye tam ısınmam için diğer bölümleri de görmem lazım ona göre ayrıntılı yorum yaparım.

8.3

Bu arada bence karakterler bize daha çok benziyor cidden.

@Çiğdem- pas vermeyen bir tip kolay lokma değil.

@destere kızlara düşkün yer geldiğinde ciddi yeri geldiğinde espiri yapıyor kolunda da testere var.

Bende Çiğdem'e asılıyorum destere kapmaya çalışıyor
destere ile arkadaşız ben onu korumaya çalışıyorum.

Korku-komedi derken 'Korkunç Bir Film' serisi havasındaysa bakabilirim, yoksa hiç bulaşmayayım?
O havada ama bu ilk bölümde bazı gerilim sahneleri de vardı yani ben bir yerde aniden irkildim böyle. Zaten ilk bölüm hariç kalan bölümler 30 dakika.

aaaa bakmadım ama evet kızın huyları bana benziyormuş orda bile @destere ye yüz vermiyorum işi zor yine

1x2

Güzel bir bölümdü. 30 dakika olunca her şey hızlı gelişti.

Ash'ın Anneye yumruk atma sahnesi iyiydi.
Sonra evde ki ölüleri öldürmesi süperdi.

Polis kadın olayı araştırıyor bakalım.

Cidden dizi komedi-korku ama ikisini çok güzel harmanlamışlar. Valla bazı sahneler ciddi oluyor bazı sahneler absürt oluyor. Helal olsun.

Efektlerde iyi zaten.

8.5

@destere

@GreatOttoman Başla şu diziye.

diziyi beğenmene sevindim
artık ortak bir dizimiz daha var sonunda
bu dizide de bir empire havası seziyorum başta soğuk bakan arkadaşlar yavaş yavaş diziye ısınacaktır
ilk bölümüyle özenerek yapıldığı belli olmuştu kalitesi anlaşılıyordu

ikinci bölüme daha geçemedim harun ? sen hızlı gitmişsin

aaaa bakmadım ama evet kızın huyları bana benziyormuş orda bile @destere ye yüz vermiyorum işi zor yine
@Harunnn60 un benzetmeleri çok yerinde olmuş
dizideki gizem dolu esmer bomba sana benziyor çiğdem
huylarınız aynı? dizidede seni kovalıyorum ama harun herzamanki gibi aramızı açmaya çalışıyor ama nafile çaba

Canavarlı olunca şans vermek istedim.

3.bölüm yayınlandı aslında yavaş gidiyoruz. Neyse bundan sonra beraber gideriz benim canım sıkılıyordu izleyeyim demiştim.