Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz
allah sizi kahretsin ne diyim

ayy dosiden bana hayır yok benim hogatha geldi gidip birazda ona asılayım
)
Kavga bu işin tuzu biberi, biz hemen barışırız zaten.

Kavga bu işin tuzu biberi, biz hemen barışırız zaten.
siz fazla tuz biber kullanıyorsunuz bu gidiş pek hayra alamet değil yinede kötü gidişatınız beni ümitlendiriyor o açıdan benim açımdan problem yok şimdilik

sana bile yol acilmaya basliyorsa haklisin sorun var kalbimde

bir ipici ikimizimde profiline tikla hani resmimiz mesaj sayisi falan görunurya. ayrinti orda

yorulma sen
Acı yoksa kazanç da yok?

peki senin Cigdeme kuma aradigini dedigin lafi ne yapacagiz ?
sen git dr sebahatmiydi ne onda dene sansini

Acı yoksa kazanç da yok?
anlamadim ?

@destere biz artik kavga etmiyoruz en azindan sizin gözunuzun önunde olmayacak
biz kendi aramizda cözumler bulduk. yikilmayiz

peki senin Cigdeme kuma aradigini dedigin lafi ne yapacagiz ?
sen git dr sebahatmiydi ne onda dene sansini

anlamadim ?

kumalar arasında asla ayrım yapmam hangisinin ilk sırada olacağını kumalar belirleyecek yani bizde demokrasi var müdahale yok

@destere biz artik kavga etmiyoruz en azindan sizin gözunuzun önunde olmayacak
biz kendi aramizda cözumler bulduk. yikilmayiz

sinirlenince bu dediklerini unutursun yine uluorta dökersiniz herşeyi
gerçi bişeyyaptığınızda yok yani herkesin önünde konuşsanızda olur asker arkadaşları gibi muhabbetler dönüyor aranızda çekilecek gibi değilsiniz

@destere görüyor musun foruma dosicimle aynı tarihte üye olmuşuz, bağımız gittikçe güçleniyor yani senden kıskançlıktan çatlamaya devam edebilirsin
aynı tarihte üye olmuşsnuz ama dünyanız aynı değil sen türbşondan hoşlanıyorsun dosi benden hoşlanıyor yani alakasız bir ilişki durumu mevcut sizde... bu iş olmaz yani
bence yol yakınken sen türbüşona dön doside bana dönsün taşlar yerli yerine otursun

ne bekliyordunki
seviyeli konusuruz biz.

asker arkadaşı muhabbetleri diyoruz sen seviyeden bahsediyorsun
ama asker arkadaşlarının nelerden bahsettiğini bilmediğin için dediğini normal karşılıyorum
)

cay icmeye gitmistim dikkatli okumadim. onu bunu birakta sen bu sabah aranizdan cekiliyorum dedin. surda hevesimiz 1 gun bile surmedi.
tabi senide anliyorum yanliz olunca caresiz kaliyorsun.
benim universiteden 1 arkadasim erkeklere ilgili. sende artik parlak istiyorum diyordun bana gecen. sana ayarlamaya calisirim.
yeterki kurtulayim senden

Son düzenleme:
bunuda yeni farkettim, bende senin deyiminle türbsondan hoslaniyom. Bully ile bir ortak noktada daha bulustuk bu sekilde