Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

😱 aaa ne diyo yaa
doğruları diyorum ama bu son mesajım @dosimosi nin işine gelmez tabi ondan sonrada ayrılığımızdan beni sorumlu tutar

aramiza o degil senin hileyle yapmaya calistigin iftira ve bana sirret pis dedigin laflar girdi bozdu aramizi.
ben oylamalarinda artik art niyet seziyorum haberin olsun. Gökhanimi yoksa @Bully mi sevmiyon cözemedim daha

türbüşonda bully de her ikiside birbirinden beter al birini diğerine vur gitsin
ikiside elenmelik aslında
) ve bunlar çok samimi içten duygularım asla içinde yalan yok tamemen açılıp saçıldım sorun karşısında

doğruları diyorum ama bu son mesajım @dosimosi nin işine gelmez tabi ondan sonrada ayrılığımızdan beni sorumlu tutar

Ben karışmıyorum selim bey
@dosimosi ile başbaşa bırakıyorum sizi bende
dosicimin yanında oturup sizi izlicem

bir nevi dogrulari diyor (kendince hakli)

ben sana bosuna demiyordum gözlerini dört ac diye.
sen hala @destere nin bana yazilarini görmedin galiba

gördüm gördümm
ben karışmıorum sultanım sana cariyen olarak
yanına oturdum sizi izliyom

simdi @Bully bir kere kalbimde yer edinmis. kolay kolay inmez o tahttan bide bizim cok önemli bir ortak noktamiz var ki o henuz farketmedi belki bunu

simdi @Bully bir kere kalbimde yer edinmis. kolay kolay inmez o tahttan bide bizim cok önemli bir ortak noktamiz var ki o henuz farketmedi belki bunu
O konuyu da konuşacağız elbet aklımda.
Daha düşünecek zamanım olmadı, incelemelerde bulunmam lazım.

senin kalbinde sorun var bence o kadar kötü şeylere bile yer açabiliyorsa bünyesinde o kalbi değiştir bence
)

O konuyu da konuşacağız elbet aklımda.
Daha düşünecek zamanım olmadı, incelemelerde bulunmam lazım.

birde naza çekiyor bulmuşta bunuyor derler seninkisine? yok o konuyu konuşucaz bu konuyuda şöyle yapıcaz böyle yapıcaz? ben olsam hiç konuları dert etmem o iş olana kadar
)
kızı bıktırıp usandıracaksın bu gidişle ama zaten senin dengin değil bencede sen konuları konuşmaya devam et kızı kendinden soğutana kadar
bu arada ben isveç bileti almaya gideyim yakında bana kalacak nasıl olsa

misirda patlatin umarim. bugun sahit oldun konusmalarimiza bak senin icin erken girdim konuya ama birazdan cay keyfine gidecem

he mısır değilde balık kraker aldım elime yiyerek sizi izliyorum valla

gizem falan yok külliyen dosinin dedikleri yalan
o gün benide çağırdı özeline koşarak gittim hiçbişey yok hep aynı bahaneleri üretiyor kız
)

Hadi ordan sende yapmaz o öyle şey

dengim nasil biriymis peki ?
@Bully gibi zor gunlerimde yanimda olup kendimi iyi hisettiren birimi yoksa her defasinda bana iftira atip bana pis sirret diyen senmi ?

gizem falan yok külliyen dosinin dedikleri yalan
o gün benide çağırdı özeline koşarak gittim hiçbişey yok hep aynı bahaneleri üretiyor kız
)
özelde yazismiyom diye bas bas bağiran kim acaba

sadece 1 kere sen özele yazdin oda cift yarismasinda oy yollamak icin.
bak işte ben bu iftiralari diyorum

Abuu neler okuyorum böylee

@dosimosi ağzının payını vermiş sana her zamanki gibi ama inatla peşinden koşmaya devam ediyorsun azmine hayranım yani.

Boşuna uğraşma zaten ben olmasam da onun işi olmaz senin gibi güvenilmez, iftiracı ve dedikoducu birisiyle.

ama ben sana teşvik amacıyla o kötü sözleri söyledim hanı derler ya atalarımız laf arasında ''bazen söz kötü olabilir ama gerçekse aldırmayın diye''
)

Abuu neler okuyorum böylee
kız sende şaşıra şaşıra bir hal oldun
)

birbirinizi yiyorsunuz akşama kadar ama sözkonusu ben olunca nasılda kenetleniyorsunuz
allah sizi kahretsin ne diyim

Ne yapayım @dosimosi beni şaşırtıyor
ayy dosiden bana hayır yok benim hogatha geldi gidip birazda ona asılayım
)