CW Arrow - 6.Sezon Yorumları

Konu dağılmış herhalde, yoksa @destere mümkün değil öyle bir hata yapıp Arrow izlemez 😱
beni aradıkları sayfaya bak okçu oğlanın sayfasında beni arıyorlar
zaten bulmaya niyetleri yokmuş aksi halde böyle bir hata yapmazlardı en son uğrayacağım yer

constantine hala uğruyorsa onun bölümlerini yine kaçırmam o vatandaşı sevmiştim erken bitirdiler diziyi
O Geçen yıl bir başka diziye konuk olacaktı ama o diziyi takibi bıraktım için bilmiyorum ona bir göz atayım yarın bir araştırayım oynamışsa bakarız

nasıl olsa gelecek dizilerimiz başladı bu sefer en azından adını sorarız belki söyler
Siz bir mafya falan karanlık işler çeviriyorsunuz birinizin adından başka bildiğimiz bilgisi yok diğerinin adınıda bildimiz yok

Siz bir mafya falan karanlık işler çeviriyorsunuz birinizin adından başka bildiğimiz bilgisi yok diğerinin adınıda bildimiz yok
başka neyimi öğreneceksinki adımı soyadımı memleketimi bulunduğum şehri falan filan herşeyi biliyorsun geriye yüzüm kalıyor onuda söyledim yüz görümlülüğümü takmasan göstermem

başka neyimi öğreneceksinki adımı soyadımı memleketimi bulunduğum şehri falan filan herşeyi biliyorsun geriye yüzüm kalıyor onuda söyledim yüz görümlülüğümü takmasan göstermem
Adını yaşını biliyoruz ayoll nerede ikamet ettiğin belli değil Malatyalıymışsın ama İstanbulda oturuyorsun Edirneye gidiyorsun @pompy iddiasına göre Lübnana geçiyorsun ne halt ettiğin belli değil
Karanlık işler çeviren adamlar gibi ve senin 1 tık yukarında olan Forudmash ile birlikte
@xemrexxx

birde brad pitbull a benziyorum onu yazmamışsın
demekki hemen hemen herşeyimi biliyorsun şimdi gelelim izdivaca

En son bıraktığımda başrolün kardeşi tam bir serseriydi
Hala aynı mı devam ediyor ki?

Senin bu gizemine @MEnes de baya giydirmişti ama hangi konu unuttum bulursam orayada çağırırım seni

Senin bu gizemine @MEnes de baya giydirmişti ama hangi konu unuttum bulursam orayada çağırırım seni
Hatırlıyorum @destere ve @MasacRE- yoldaşıma farklı konularda ve muhabbetlerde ufak baskılar yapmıştım zamanında.
O kadar yoldaşım diyoruz yüzlerini görmüyoruz beyefendilerin.
Sözde İstanbul'da ikamet ediyor ama yoldaşın görmeye gelmiyor Selim bey.
Gerçi ben buna resim atsam ekranı falan çatlar öyle değil mi Çiko.

Yine kendini sıvamaktan geri kalmamışsın sıvadaşım seni tebrik ediyorum
Ben foto moto anlamam, İstanbul'da olsam görüşebilirdik ama mesafeler uzak yapacak bir şey yok

Ben foto moto anlamam, İstanbul'da olsam görüşebilirdik ama mesafeler uzak yapacak bir şey yok
Aaa ben kişişel bilgiler diyorum isim yaş dısında bilgi yok
Fotolarını biliyorum zaten bende @destere @MasacRE- fotoları mevcut
@serhatt @cookies @xemrexxx

Onu araya serpiştirmesem olmazdı yoldaşım. Her zaman her yerde kendimi sıvayabilirim.
İstanbul'a geldiğinde bul beni, buuuul benii, buuuul beniiii.
(Aklıma bir sahne geldi hatırlamışsındır sen de.
)

@MasacRE- nin burnunun neden bamyaya benzediğini çözemedik yoksa sanat eseri olmaya sanat eseri inkar edecek halimiz yok
Evet burun biraz falso veriyor.
Ama kütük dediğin de bu değil midir zaten. Kütük dediğin kütüktür.
Sanat dediğin ise sanattır. Olay bu kadar basit yoldaşım.

Evet burun biraz falso veriyor.
Ama kütük dediğin de bu değil midir zaten. Kütük dediğin kütüktür.
Sanat dediğin ise sanattır. Olay bu kadar basit yoldaşım.
bu muhteşem açıklamandan sonra hala anlamamazlıktan gelip hogathaya hesap soranın alnını karışlarım
tüm bilinmezlikler bir bir aydınlandı sayende