İzledim tek sevindirici yani9.Bölüm vlla kötü sezondu ama ümit verdiler bu bölümle sende izle @Forumdash
Arrowun ekibi değıldı hiç sevmemiştim sırf bunlar yüzünden diziden soğumuştum inş geri gelmezlerSon sahnede de bir sürü düşman belirdi bakalım
Arrow bunlar yüzünden bu hale geldi zaten hiç birini sevemedimİzledim tek sevindirici yani
Ekibin dağilmasıUmarım bi daha gelmezler. Umarim Arrow'u oynayan adam bunlarla gerçek kavga etmiştir. Ya onlar ya ben diyip resti çekmiştirbunlarda da hiç böyle magazinsel olaylar olmuyor ki
Laureli bırak yaaArrow bunlar yüzünden bu hale geldi zaten hiç birini sevemedim
İnş daha bir araya gelmezler yinede kurtuluruz
Birde bu sezon ilk defa bir ana kötü karakter yok onada bir çare bulmaları lazım yanı Laureli kötü düşman diye bize yedirmeye çalışıyorlar
Onların hiç biri bir halta yaramaz vllaLaureli bırak yaaBaba kız olaylarını yine cıvıtıp önümüze koyacaklarAyrıca çoklu kötü adam olayları beni sarmıyor aa. Yine herkes bi adamın ağzına bakacak ama bir sürü kötü adam var guya
Eksik bölümleri izleyip güncelide izledim sonundaLaureli bırak yaaBaba kız olaylarını yine cıvıtıp önümüze koyacaklarAyrıca çoklu kötü adam olayları beni sarmıyor aa. Yine herkes bi adamın ağzına bakacak ama bir sürü kötü adam var guya
15 i daha izlemedim ne diyorsun ayollS06B14-15
Eziyetleri tek tek bitiriyorum@Çiğdem-
Roy geri dönmüş. Ama Teen Wolf'daki gibi dönüş olmamişSanırım Ras'hagul geri dönüyorLaural ve ezik ekipleri saymıyorum. Perşembe günceldeyim
Ahahah spoi yedin desene15 i daha izlemedim ne diyorsun ayollAma dönmesi lazımdı
Aaa Kore dizisinin intikamını alıyorsunAhahah spoi yedin deseneİzle izle hemen düzene sok kendini.
Ben izlemiştirsin diye hem de bizden başka kimse yok konudaAaa Kore dizisinin intikamını alıyorsun
Ama sayende bölümü izleme hevesim oluştu yoksa yine birikicekti
Arrow düzelir benceBen izlemiştirsin diye hem de bizden başka kimse yok konudaBen bırakcam kesin seneye Arrow TWD'yiLuci ve Gotam da sırada olacak gibi
Nesi hava katıyordu beeArrow düzelir benceGeçen sezon iyi gibiydi mesala o düşman hava katıyordu diziye ama bu sezon Laureli izliyoruz dinademidir nedir şu ekiptekı kızı izliyoruz
Dafidakı demiyorumNesi hava katıyordu beeGecen senebeyaz saçlı adam düşman değilmiydiHep kötülüyordun
Hee o kadar sıkılmışım ki diziden ben Rashagulden sonrasını hatırlamak istemiyorumDafidakı demiyorum
Proetmeusmuydu neydisavcı çıkmıştı hanı
Bence toparlamıştı sezon finalide çok iyi bitmişti ama bu sezon resmen izlenmiyorHee o kadar sıkılmışım ki diziden ben Rashagulden sonrasını hatırlamak istemiyorum
Elinin kesmişlerdi onu hatırlıyorum tekBence toparlamıştı sezon finalide çok iyi bitmişti ama bu sezon resmen izlenmiyor
Roy ve Rus Al Ghul renk katarlarVe benim adamım Merlin o ölmüşmüydü ona ne olmuştu oda gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?