Onu ben de seviyorum evet arada The Flash'a geliyor, keşke komple bize katılsa.Felicity göründükten sonra dizi güzelleşiyordu
Onu ben de seviyorum evet arada The Flash'a geliyor, keşke komple bize katılsa.Felicity göründükten sonra dizi güzelleşiyordu
Valla flashın o sümsük sevgilisi yerine gelmesini ben çok isterim ama ne yazıkki gelemiyorOnu ben de seviyorum evet arada The Flash'a geliyor, keşke komple bize katılsa.
S05B08
Harika bir bölümdü
Flashbacklerle harika bir hazırlamişlar ama sonunda güldüm yaa Yarın dunyayı işgal edecekler bizede ugrasalar yaaawww
Güldüğüm sahne bu.. Bu Roy mu Tommy mi @Çiğdem- resmen sanal yapmişlar
8.5/10
başlamadı biraz geç başlıycak o şubat veya martta falanbizim izlediğimiz cronicle lı bir dizi vardı onun akıbeti noldu başladımı yeni sezon başlamadımı ?
RoyS05B08
Harika bir bölümdü
Flashbacklerle harika bir hazırlamişlar ama sonunda güldüm yaa Yarın dunyayı işgal edecekler bizede ugrasalar yaaawww
Güldüğüm sahne bu.. Bu Roy mu Tommy mi @Çiğdem- resmen sanal yapmişlar
8.5/10
Kesin bıraktiğim diziyi sormuştursunbizim izlediğimiz cronicle lı bir dizi vardı onun akıbeti noldu başladımı yeni sezon başlamadımı ?
9.bölüm bölüm güzeldi ama Prometheus olayını bence kötü bağladılar ayoll
@cookies @Forumdash
Prometheus oliverin geçmişte uyuşturucu adamı öldürmüş onun oğluymuş ayoll hiç ilgimi çekmedi umarım ters köşe vardır
şu savcı denilen adam çıkıcak büyük ihitimalle
ve lauran kabusu döndü
ayy vlla flashtan alıştık biz hep kötü adam tahminlerimiz tuttu burdada savcının olduğuna eminim çıkar yakındaSavcı o değil başka biri.
Savcı başka birisi. İnan banaayy vlla flashtan alıştık biz hep kötü adam tahminlerimiz tuttu burdada savcının olduğuna eminim çıkar yakında
ayy vlla flashtan alıştık biz hep kötü adam tahminlerimiz tuttu burdada savcının olduğuna eminim çıkar yakında
anlatta inanalimSavcı başka birisi. İnan bana
Oda bizden biri. İyilerin tarafında. Hani maskeli, elinde otomatik tabanca olan birisi vardı ya. İşte bizim savcı o.anlatta inanalim
Arrow izlerken daha çok ızdırap çekmiştim5x11
Dizinin bu bölümü bir geçiş bölümü gibiydi. İleride ki konuların altyapısı oluştu. Yeni elemanın adının Dinah olması beni duygulandırdı. Kim biraz da Laurel'a benziyor sanki. Ben şu ekibe maskeli ve elinde otomatik silah olan adamın da katılmasını istiyorum. Felicity de allem etti kullem etti Diggle'ı içerden çıkardı ancak bundan sonra karanlık işlere de bulaşacak gibi duruyor. Talia da çok sağlam girdi. Bizim oğlanla elbet bir şey yaşarlar.
Fragmanda haftaya Rusya'ya nükleer silah meselesinden bir uğrayacaklar. Sayelerinde favori karakterlerimden Anatoly'i de tekrardan görecez. Bir de Oliver ileri ki bölümler de yeni elemanla bir şey yaşar. Adam eski playboy dayanamaz.
Arrow inşallah ileri ki bölümler de kendini bozmaz da Flash izlerken çektiğiniz ızdırabı onun sayesinde dindirmeye devam ederiz.
Ben bu sezon Flash izlerken ızdırap çekiyorum ancak Arrow düzelince biraz zevk almaya başladım.Arrow izlerken daha çok ızdırap çekmiştim
ayy vlla flashtan alıştık biz hep kötü adam tahminlerimiz tuttu burdada savcının olduğuna eminim çıkar yakında
anlatta inanalim
15.bölümü izleyince bakın spoi yorumumaSavcı başka birisi. İnan bana