DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,484
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ben yazıcaktım ama adamın adını bulacak hiç bir film aklıma gelmedi imdbden ugraşmadım6. bölüm @Forumdash @cookies @DarkLeqenD
Promethus lance çıkmayacak o algıyı yaratıyorlar bence savcı denilen adam çıkıcak @Forumdash
aaa bu arada diziye Dolph Lundgren katılmış ayoll 😱😱😱 CW oyuncu kadrosunu hafife alan @destere @xemrexxx falan utanırlar inş @mrt-06
Bu diziyi izlemiyorum da The Flash'ı izliyorum bu bölümde Arrow ve ekibi geldi bize, "devamı Arrow'da" yazdı, bu izlediğin bölümde Flash ve ekibi var mıydı?Bu bölümden sonra anladım ki ben Laurel'i çok fena özlemişim. Arrow'un 100. bölümüne yakışır bir bölüm oldu. Bütün eski karakterler oradaydı ancak ben Tommy ve Ra's'ın da orda olmasını isterdim. Oliver'a bu bölüm çok acıdım. Herif nelerini, kimlerini kaybetmiş ya. Bu sezon efsane devam ediyor.
Flash ve cisco vardı flashın bu haftaki bölümünün devamı arrowdaydıBu diziyi izlemiyorum da The Flash'ı izliyorum bu bölümde Arrow ve ekibi geldi bize, "devamı Arrow'da" yazdı, bu izlediğin bölümde Flash ve ekibi var mıydı?
Catlien'im de olsaymış keşke. Arrow'u izlesem mi ki ama içimden gelmiyor. .ssFlash ve cisco vardı flashın bu haftaki bölümünün devamı arrowdaydı
Bu haftaki bölümün devamı olan bu haftaki bölümü izlesen yeter şimdilikCatlien'im de olsaymış keşke. Arrow'u izlesem mi ki ama içimden gelmiyor. .ss
Başlamıştım da 5. bölümde bırakmıştım beni pek sarmadı.Bu haftaki bölümün devamı olan bu haftaki bölümü izlesen yeter şimdilik
Ama yarın hepsine başlayabilirsin
Felicity göründükten sonra dizi güzelleşiyorduBaşlamıştım da 5. bölümde bırakmıştım beni pek sarmadı.