CW Arrow 4. Sezon Yorumları

kız arrowla supergirl ün ortak bölümü olabilirmiş kız nasıl izlicen ayol o bölümü sen çatlamaktan geberirsin

S04B19
Laure gerçekten ölmüş @Çiğdem- seneye hangi dizide görecez merak ettim

Kanarya olan kız süpernaturele de kojuk oluyor arada
hatırladın mı?
8/10

S04B19
Laure gerçekten ölmüş @Çiğdem- seneye hangi dizide görecez merak ettim

Kanarya olan kız süpernaturele de kojuk oluyor arada
hatırladın mı?
8/10
ayy öldüde inş zamanda geriye falan gidip geri getirmezler bu kadını hiç sevmiyordum süpernaturalda ruby rolunu daha iyi oynuyordu süpernatural dönsün bence

ayy öldüde inş zamanda geriye falan gidip geri getirmezler bu kadını hiç sevmiyordum süpernaturalda ruby rolunu daha iyi oynuyordu süpernatural dönsün bence
Sana flashla ilgili spoi vereyim

Flash gücüne kavuşmuş
Arrowdaki hızlı gidişiyle ip ucu vermiş oldular

S04B20
Aslında Supernatural'le birlşkte izlemiştşm ama unuttum yorum yapmayı. Neyse işte, bölümde Diaagle sahnelerin çogunluk oldugu için sıkıcıydı ama
Thea sahneleri harikaydı. Bilmem @Çiğdem- Under The Dome dizisini izledin mi ama dizinin sonunu ona bağladılar
gülmemek elde değil ya
Thea o sesleri iyi fark etti cnm
izlenecek kız kalmadı ya dizide
Diggle ölsen kurtulsak senden ve kardeşinden

7/10

S04B21
İyi bölümdü ama Thea'lı sahneleri daha cok sevdim.
Sen Thea değilsin Sen Queen'sin
ahahaha bu sanede güldüm ya güzeldi gerçekten. Çocugun yüzünü düzeltselerde diziye katılsa bari
Puan verecek bi bölüm değildi. Dünya batsa da kurtulsak

22.bölüm ben bu dark'tan çok sıkıldım @Forumdash @Titanium

ayy bayılıcam merlin , slade ve ras al ghuldan sonra fiyasko bir kötü akrakter bu dark bana hiç ama hiç sampetik gelmiyor sezon finalinde geberir inş

S04B22

Ben de çoksevmedim bölümü
sevdiğim yer Thea'nın hapsedildiği yer de göçtü gitti. Sezon finalinde ölür. Yeni sezondaki daha iyi olur umarım. 2.5milyon olmalı izliyicimiz yine
7/10

23.bölüm sezon finali bu sezon gibi hayal kırıklığı bir final oldu bence ilk 3 sezon ne kadar güzeldi ayoll bu sezon neden böyle oldu
seneye yeniden düzelir umarım🙂
ayy vlla tek sevindiğim nokta öldü sonunda şu dark koca sezonun içine etti ayol

oliver başkan oldu

1-2 bölüm daha şans vereceğim ilk iki sezonun hatrına.

Flashıda aynı şekilde batırmışlardı, şimdi değişik yere çektiler oda 1 sezon yürür. Memnun olmadım arrow 2 sezondur kötü.

S04B23
Aksiyon olarak gayet güzldi
yine her yer curcunaydı @Çiğdem- @Titanium
Ama bişey sorcam
Şimdi Flash point olacak deniyor ya Arrow filan etkilenirse Oliver belki başkan olur ya da kötü arrow olur fixlan
Şu point olayını yaparlar inş da herşeyi etkiler
8/10