19.bölüm izledim arrow tarihinin en iyi bölümüydü bence sezon finallerine bile taş çıkartan bir bölümdü 40 dakıkaya dünylrı sığdırmışlar ayoll okadar çok olay varkı başım döndü @cookies @kaan955 @Forumdash işinizini gücünüzü brakıp hemen izleyin çabuk
baştan sona aksiyon hiç bitmedi bölüme roy damga vurdu çocuk öldü diye çok üzülüm yaa feliticiyle oliverden özür dilerken ağlamaya baslamıstım bile sonra royu görünce ölmediğini 2 çeşme tutamadım kendimi oan işte roy diziden ayrıldı ama oliveri kurtardı ray atom olarak yine iş başındaydı bu adam hep aktif olsun oliver uzaktan atomu kontrol ederken çok güldüm
atom kendi başına ilk kavgasında metal bir insanı yenebildi tecrübe kazanıyor ve ciskoyu gördük ayrıca metal insan flashın şehrinde olmaamsına rağme metal olmuş bu sorunun cevabını flash bölümüne vermeliler thea öldü 😱 tam olaylar bölüm bitti derken asıl bomba patladı vlla oliverden daha çok merln ne yapıcak acaba 🙂
atom kendi başına ilk kavgasında metal bir insanı yenebildi tecrübe kazanıyor ve ciskoyu gördük ayrıca metal insan flashın şehrinde olmaamsına rağme metal olmuş bu sorunun cevabını flash bölümüne vermeliler thea öldü 😱 tam olaylar bölüm bitti derken asıl bomba patladı vlla oliverden daha çok merln ne yapıcak acaba 🙂