CW Arrow 1. Sezon Yorumları

maşallah kız ilks ezonu bitiriceksin :F:F:F
şeyy olan bölümü izledinmi
tominin babası malcom merlyn kötü adam çıktığı bölümü hangi bölümdü hatırlamıyorum ama sanırım görmüş olmalısın :F:F:F
evet canım az kaldı 3 bölüm izleyerek biticem inşallah
evet cnaım tommy nin babası kötü adam o bölümler geçtim
kız bende unuttum hangi bölümde izlediğimi :F:F

19 20 21 23 ilk sezon bitti sonunda
çok beğendim ilk sezonu özellik sezon finali harikaydı malcolm le oliver
dövüş sahnesi süperdi zevkle izledim o ölmedi ama tommy öldü kızıyordum ama
üzüldüm ölmesine laurel diye diye öldü güzelim çocuk ya

@Çiğdem- @Forumdash @cookies

19 20 21 23 ilk sezon bitti sonunda
çok beğendim ilk sezonu özellik sezon finali harikaydı malcolm le oliver
dövüş sahnesi süperdi zevkle izledim o ölmedi ama tommy öldü kızıyordum ama
üzüldüm ölmesine laurel diye diye öldü güzelim çocuk ya

@Çiğdem- @Forumdash @cookies
maşallah cnm:F:F:F evet sezon finali çok güzeldi gerçekten örümcek adam 2 filmini andırıyordu ahtopot adamın son sahnesini:F
2 sezon kaldı arrowu bitirdikten sonra the flasha devam edip onuda bitir çünkü flashla arrow bağlantılı ilerliyor çok ortak bölümler çekiyorlar cnm 🙂

maşallah cnm:F:F:F evet sezon finali çok güzeldi gerçekten örümcek adam 2 filmini andırıyordu ahtopot adamın son sahnesini:F
2 sezon kaldı arrowu bitirdikten sonra the flasha devam edip onuda bitir çünkü flashla arrow bağlantılı ilerliyor çok ortak bölümler çekiyorlar cnm 🙂
:F:Fnazar değmesin demi bana bitirdim ilk sezonu
örümcek adam 2 izlemediğim için bilemicem şimdi
tamam canım öyle yapacam zaten flash hep aklımda izlicem🙂

1x1

Fena bir başlangıç olmadı. Benden devam onayı aldı dizi ilk bölümüyle, gözlerim Barry'mi aradı ama sonradan dahil olacak herhalde. :D

Annede iş var diye tahmin etmiştim dizinin sonunda da açığa çıktı. Acaba öz annesi o hizmetçi olabilir mi neyse Brezilya dizisine bağlamak istemiyorum. :S

Flash'ta Arrow'un ekibinden elemanlar görüyorduk bakalım nasıl bir araya gelecekler. :D

Para olayı da iyiydi. Listede de bayağı isim var öldür öldür bitmez. :F

@Çiğdem- sözümde durdum. :A

1x1

Fena bir başlangıç olmadı. Benden devam onayı aldı dizi ilk bölümüyle, gözlerim Barry'mi aradı ama sonradan dahil olacak herhalde. :D

Annede iş var diye tahmin etmiştim dizinin sonunda da açığa çıktı. Acaba öz annesi o hizmetçi olabilir mi neyse Brezilya dizisine bağlamak istemiyorum. :S

Flash'ta Arrow'un ekibinden elemanlar görüyorduk bakalım nasıl bir araya gelecekler. :D

Para olayı da iyiydi. Listede de bayağı isim var öldür öldür bitmez. :F

@Çiğdem- sözümde durdum. :A
izle daha çok güzel bölümler var
bende 2.sezondayım daha

Onay vermiştim ama beğenmedim ikinci bölümü. :( Pek albenesi yok, TWD ve hapishaneden kaçışı izlerim bunun yerine. :D Belki ikinci bi şans veririm ileride....

Onay vermiştim ama beğenmedim ikinci bölümü. :( Pek albenesi yok, TWD ve hapishaneden kaçışı izlerim bunun yerine. :D Belki ikinci bi şans veririm ileride....
aaa beğenmedinmi 😱😱😱
ilk bölümler biraz sıkıcı olabilir hikaye karakter tanıtımları falan ama kesinlikle sonradan dizi açılıyor @Forumdash gel şunun kulağını çek:F

3.bölüme bir şans ver cnm yine beğenmezsen ozaman düşünürüz:F

aaa beğenmedinmi 😱😱😱
ilk bölümler biraz sıkıcı olabilir hikaye karakter tanıtımları falan ama kesinlikle sonradan dizi açılıyor @Forumdash gel şunun kulağını çek:F

Yok beğenmedim. :( Konu olarak da pek ilgi çekici değil zaten.

sağlık olsun cnm sende yeni süperkahraman dizisine bakarsın ozaman cw kanalının odizide flash kadar yankı duyurması bekleniyor iki dizinin iyi oyuncuları orda bulusucak yine tam süperkahraman dizisi olucak🙂

Felicity ilgi cekicidir en azindan .ss
@xemrexxx ve @destere bile sevmisti felicitymi :love1:

Emily bett Rickards forever @Çiğdem- çatla dilenci olarak onu oynatiyorum :A
2f4bd8eed3ea87884172d8e2386344e0.jpg

Dizi inşallah seneye 1.3 falan alir :Z

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aaa beğenmedinmi 😱😱😱

@mrt-06 emmylik dizi izleyip ödüllere oynayan dizilerle başlayacak yabancı dizi hayatına[emoji23] [emoji23] [emoji23]