@xemrexxx oliver ı kapacağız diye korktu sanırım ) korkmasına gerek yok oliver tosuncuğu onundur onun kalacak
@xemrexxx oliver ı kapacağız diye korktu sanırım ) korkmasına gerek yok oliver tosuncuğu onundur onun kalacak
tee wolfa diyor galiba ergen diye ama o dizi tam senlik destere ilk bölümlerine bakman lazım onunda@xemrexxx oliver ı kapacağız diye korktu sanırım ) korkmasına gerek yok oliver tosuncuğu onundur onun kalacak
içinde besili oliverlar yoksa laurel ler bolsa benliktir )tee wolfa diyor galiba ergen diye ama o dizi tam senlik destere ilk bölümlerine bakman lazım onunda
evet destere bak o diziye liseli ergen kurt adamlar ne kızları götürüyor ))) tam senlik konusuz )içinde besili oliverlar yoksa laurel ler bolsa benliktir )
götürüyrlarda arada bizede üç beş tane kalıyormu ? götürdükleri onların olsun bize kalanlardan haber verevet destere bak o diziye liseli ergen kurt adamlar ne kızları götürüyor ))) tam senlik konusuz )
valla o kadarını bilmiyim kardeşim izliyi 16 yaşında bir de @Çiğdem- izliyi artı ksen düşün)götürüyrlarda arada bizede üç beş tane kalıyormu ? götürdükleri onların olsun bize kalanlardan haber ver
bu beğendiğin bölümler aslında düşük bölümleri cnm bunları beğendiysen sonrakı bölümlere bayılıcaksın dizi sonradan çok iyi şkeilde açılıyor arrow çok kalitlei bir dizidir @cookies te izliyor ende yei sezona yetişirsin bize2.3.bölümler
@Çiğdem- @Forumdash
beğendim bayıldım çok güzeldi bölümler zevkle izliyorum
oliver a bayıldım dövüş sahneleri falan çok güzel ua
eminim eminim odamı izliyor etiketlerim bir dahaki sefere onudabu beğendiğin bölümler aslında düşük bölümleri cnm bunları beğendiysen sonrakı bölümlere bayılıcaksın dizi sonradan çok iyi şkeilde açılıyor arrow çok kalitlei bir dizidir @cookies te izliyor ende yei sezona yetişirsin bize
Diziye devam et bence.Surekli adada kalmamış Oliver 😉yaratıklar olsa keşke? bence constantin bu arrow dan çok daha gerçekçi ve çok daha kaliteli
ayoll bölüm isimlerinide yazsana@cookies @Çiğdem- @Forumdash
iyiden iyi ye güzelleşmeye başladı zevkle izliyorum valla
oliver gittikçe daha çok seviyorum valla
çok pardon cnm yaayoll bölüm isimlerinide yazsana
maşallah kız ilks ezonu bitiriceksin14 15 16 17 18.bölümler
@cookiesçok iyi devam ediyor oliver çok iyi ya ama annesi soğuk
kanlı kadın ya inanamıyorum izlerken oğlum kızım var dedi ağladı
sonra vuruverdi valla helena bir daha girmesin şu diziye sinir etti
beni ya umarm son kez görmüşümdür
@Forumdash @Çiğdem-