1x1 . ve sonuncu bölüm
)
dizi bir harika
@Çiğdem- hayatımda böyle besili başrol görmedim
muhteşem bir parlaktı
@xemrexxx ye tavsiye ediyorum oliver adlı başyuvarlağı
)
oliver denen parlak 5 yıl adada yaşamış ama tosun gibi maşallah
kendisini bayağıda geliştirmiş okçuluk, atıcılık, banka boşaltma, kötü adam altetme, tek okla 30 kötü adam devirme, bir fırlayışıyla gazmanı üçe katlar... gazmandaki doğal gaz bunun yanında sıfır kalır öyle, bir velet başrolde
anası mairada danasını sevmiyormuş, ana kendisine zenci birini bulmuş onunla oynaşıyor... gizlicede oliver adlı besili tosuncuğu kaçırma teşebüsünde bulundu? yazıklar olsun öyle anneye insan toraman yavrusuna bu kötülüğü yaparmı ?
tosuncuk oliver ın kızkardeşini çok sevdim?
laurel adlı başkız çok güzel ama çok kişi tarafından sevilmiş belli oluyor
tosuncuğun kızkardeşi ise daha bir sempatik daha bir canayakın geldi, bayağı bir yakınlaşmak istedim kızla ?
laurel i anlatmaya gerek yok süper kız.. başoğlanın eski sevgilisi, şimdide başoğlanda gözü var ama başoğlan kızı kendisinden uzak tutmak için türk filmlerindeki gibi nihahahaha yapıp kötü olduğunu ima etmeye çalışıyor aslında laurel e, o da yanık
ilk bölümde oliver toramanı bir zenginin ksasını boşalttı sırada 500 zengin daha var? aslında adam fantazik robin hood gibi, zenginden alıp fakire veriyor resmen
)
başoğlanın eski kankisi tammy de, laurel e arada bir taciz atışları yapıyor, zaten oliver toramanını öldü olarak bildikleri için tammy adlı kanki ile laurel adlı başkız geçen 5 yıl içinde bir kaç defa güreş tutmuşlardır boş durduklarını sanmıyorum ?
bu arada bizim toraman oğlan, başkız laurelin kızkardeşi sarahla gizlice oynaşırken sarah tekneden suya düşmüş o yüzdende laurel in bir kızğınlığı var toramana karşı, ama sonunda toramanı affedecektir öyle fazla işi uzatacağınıda sanmıyorum
@sürgünüm kazayla bu diziye rastlarsan izlemeden bırakma
benim yaşadığım güzelliği sende yaşa
@Harunnn60 a da tavsiye edelim
zaten
@Forumdash izliyormuş şimdi ne kadar mutlu ve mesuttur kimbilir
@gözlemci de bir baksın
@Çiğdem- sana bir çok izleyici arkadaş buldum? yeterki bir daha beni bu diziye çağırma
ben bir bölümle mutlu oldum zaten
yeterde artar bile
@Harunnn60 u yazarken yazım hatası olmuş bir daha yazayımda diziden haberdar olsun
)