CW Arrow 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CW'nun kısa sürede büyük ilgi gören DC Comics imzalı dizisi Arrow'un bilindiği üzere en son ikinci sezonu yayınlandı ve üçüncü sezonu da bu sonbaharda yayınlanacak.

Diziye henüz yeni başlamışlar bu başlık altından bölüm yorumlarını paylaşabilirler...

Eğer dizide ikinci sezona geçtiyseniz aşağıdaki konudan yorumlamaya devam edebilirsiniz:

https://fav10.net/forum/threads/arrow-2-sezon-yorumları.201659/

20622.jpg

Not: Konu 3 Ağustos'ta açıldı. @kaan955

Son düzenleme:
Arrow 1x1

İlk bölüm = Batman Begins

Tüm hikaye komple aynıydı. :D Yine iyi bir tercih yaptım sanırım, ıskalamadım bu seferde ve yeni bir sezon beni bekliyor. :)

Kahramanımız adamın dibi öncelikle, önceki hayatında kötü biri olup, hayatının değişimini bir gemi kazasında yaşıyor ve 5 sene sonra kurtulabiliyor ancak. Gelir gelmezde düşmanları tarafından esir edilmeye çalışıyor, tabi veletleri indiriyor. :D Esir almaya çalışan kişiler annesinin adamı olduğunu bilmiyor daha. :( Bu devirde annene bile güvenmeyeceksin :D

Son düzenleme:
Arrow 1x2

Bölüm biraz soluk geçsede, sürekli konuştular dramatikti sürekli pek havamda değildim. :D Arrow'un korumasıda boş laf yapmıyormuş gerçekten sağlam elaman. Arrow'umuz güzel bir konuşma yaptı şüpheleri kaldırdı ortadan.

Tek sorun ve acayip merak ettiğim nokta sonda ki okcu adam kimdi. Gerçek arrow o mu ? Herşeyi omu öğretti vs vs. 3. bölümü yarın izlerim artık. :)

Son düzenleme:
Arrow 1x3

Oliver işleri tek başına yürütemeyeceğini anlayıp, dedektif'e haber saldı önlem alması için, bu arada dedektif'in kızı oliver'in gemisinde ölenlerden bundan dolaya bir nefret ilişkisi var aralarında.

Bölümün sonunda, Oliver elemanı etkisif hala getiriyor ama arkasından kendi koruması vuruluyor, mermiler zehirli olduğundan onu barakasına götürüyor, durum şu ekibe biri daha mı katılıyor. :)

Arrow 1x4

3,4'üncü bölümü art arda izledim, öyle biryerde bıraktırlar ki birazdan mecburen 5. bölümüde izleyeceğim.
Oliver ve eski koruması (ismini öğrenemedim hala) artık ekipteler, mırık kırın etti ama anladı artık olayı, Oliver insanları kurtarıyım diye açık varmış geçen bölümden bir sahnede kameralara yakalandı dedektif tarafından, evini bastılar. :(

Oliver'in üvey babası, oliver'in annesinin birşeyler karıştırdığını öğrendi. Acaba oralarda da bir gruplaşma olur mu bilmiyorum. Ama üvey babası adamın dibi gibi duruyor şuan, 4 bölümdür öyle. :)

Son düzenleme:
Arrow 1x5

Her bölüm az az yeterli seviyede geçmişle ilgili veriyorlar, olayı cazibeli kılan bir kısımda bu olsa gerek. :) Bu diziyi izlerken sürekli daha önce izlediğim film sahneleri aklıma geliyor ve diziyi sevmemde büyük etmen bu sanırım. :)

Oliver'i hapse atıcaklardı, sevdiceği sağolsun yetişti kurtardı. Sağ kolu arrow kılığında göreve gittiğinde zaten şüpheleri kaldırdı. Ama ben hala kız kardeşinin içinde biraz da olsa şüphe olduğunu biliyorum. Thea (kız kardeşi) baba ve abisinin 5 yıllık yokluklarından dolayı ciddi anlamda yaralanmış durumda.

Arrow 1x6

Gerçekler acıtır. :( Hayatını bundan sonra babasının hatalarını düzelmeye adamış bir Oliver ve olay sırasında incinen veya incinmiş insanlar.

Babasının hataları yüzünden soyguncu olmuş bir elemanı kurtarmaya çalışırken buldu fakat eleman şansı değerlendirmedi ve ölümü seçti. :( Thea'cığım yine incindi, Oliver'in en iyi arkadaşı, Oliver'in potansiyel sevgilisiyle yeni yollarda.Bu üçlünün yolları biryerde son bulacak. :(

Bugün çok sıkıcı ve halsiz bir gün geçirdim, 5 bölümü tek tek yaz işin yoksa şimdi..

Arrow 1x7
Oliver'in yeni sevgilisi tam kendinden beri, bölümün odak noktası buydu. :)

Arrow 1x8
Tam sevinmiş, bayan bir arrow geliyor diye düşünürken olmadı bu. :( Güzel bir ekip olmuşlardı fakat kız intikam ateşini kalbine işlemiş, adaleti öldürerek sağlamaya çalıştı. Belki döner yakında düzeliceğini sanmıyorum. :(

Arrow 1x9
Dizinin en komik anı Laurel'in babasının, sevgilisi nasılsını efendim dediğinde verdiği cevaptı ondan sonra hareketli geçti zaten dizi. Bu ekibi seviyorum. :)
Oliver'in en büyük rakibi sahneye çıktı, o daha bilmiyor fakat neredeyse onun tarafından öldürülecekti. İki okcunun kapışmasında büyük yara aldı.

Arrow 1x10
Oliver'in aldığı yaralardan çok, yediği fiziksel yaranın büyüklüğü önemli, ölmekten korkmuyor, sevdiklerini 2. kez terketmekten korkuyor, haberlerde ona gelen desteğin artmasıyla birlikte bir işe girişti fakat başarısı büyük oranda düştü, sonuç olarak mutlu son ama rakibini yenecek kadar güçlü değil gibi. :(

Arrow 1x11
Thea'ya çok üzülüyorum. :( Babasını kaybetti, sonra üvey babası kaçırıldı ama haberleri yok daha, annesinin kötü ortağını onun sevgilisi sanıyor dağıldı iyicene. Neredeyse öldürüyordu kendini şimdi hapse düştü, uyuşturucu. Oliver'in onunla daha çok ilgilienmesi lazım. :(

Bugün çok sıkıcı ve halsiz bir gün geçirdim, 5 bölümü tek tek yaz işin yoksa şimdi..

Arrow 1x7
Oliver'in yeni sevgilisi tam kendinden beri, bölümün odak noktası buydu. :)

Arrow 1x8
Tam sevinmiş, bayan bir arrow geliyor diye düşünürken olmadı bu. :( Güzel bir ekip olmuşlardı fakat kız intikam ateşini kalbine işlemiş, adaleti öldürerek sağlamaya çalıştı. Belki döner yakında düzeliceğini sanmıyorum. :(

Arrow 1x9
Dizinin en komik anı Laurel'in babasının, sevgilisi nasılsını efendim dediğinde verdiği cevaptı ondan sonra hareketli geçti zaten dizi. Bu ekibi seviyorum. :)
Oliver'in en büyük rakibi sahneye çıktı, o daha bilmiyor fakat neredeyse onun tarafından öldürülecekti. İki okcunun kapışmasında büyük yara aldı.

Arrow 1x10
Oliver'in aldığı yaralardan çok, yediği fiziksel yaranın büyüklüğü önemli, ölmekten korkmuyor, sevdiklerini 2. kez terketmekten korkuyor, haberlerde ona gelen desteğin artmasıyla birlikte bir işe girişti fakat başarısı büyük oranda düştü, sonuç olarak mutlu son ama rakibini yenecek kadar güçlü değil gibi. :(

Arrow 1x11
Thea'ya çok üzülüyorum. :( Babasını kaybetti, sonra üvey babası kaçırıldı ama haberleri yok daha, annesinin kötü ortağını onun sevgilisi sanıyor dağıldı iyicene. Neredeyse öldürüyordu kendini şimdi hapse düştü, uyuşturucu. Oliver'in onunla daha çok ilgilienmesi lazım. :(
Sende başlamışsın Arrow'a hayırlı olsun. :D

Normalde günde bir bölüm gidiyordum. :D 2-3 gündür halsizim felan derken sezon bitmiş. :D

Sezonlar arası ara veriyorum. :( 3. sezon sene sonu başlarsa yetişirim belki. :)

Aynen, forumda izleyen yok zannediyordum sen kaçıncı bölümdesin. :D
Araların ne kadar olur bilmiyorum ama keşke yeni sezona yetişsen :X Yorumlaşacak kimseler lazım:( @BesaleT var o da beğendiği bölümlerde yorum atıyor. Bir de @Çiğdem- var tabii :)

Araların ne kadar olur bilmiyorum ama keşke yeni sezona yetişsen :X Yorumlaşacak kimseler lazım:( @BesaleT var o da beğendiği bölümlerde yorum atıyor. Bir de @Çiğdem- var tabii :)
senin izlediğin bütün fantazi dizileri izliyorum galiba ayrıca arrow izlenmezmi yanıı
top 5imde arrow üçüncü sırada izlediğim dizilerde top 5im şu şekilde
1-süpernatural
2-the originals
3-arrow
4-the walking dead
5-the vampire diaries

yanıı the walking eaddtan önde tutuyorum ben arrowu dizi listemde :love1::love1:

"Sonbahar: Eylül Ekim Kasım"

Sonbahar yazıyordu kesin bir tarih bulamadım, eylülse olmaz. Kasımsa garanti ayarlar izlerim. Zaten o aylardan sonra benimde dizilerim başlıyor günlük takibe giriyorum. :D İyi olur bir arrow'un gelişi şöyle bir perşembe ideal. :D

senin izlediğin bütün fantazi dizileri izliyorum galiba ayrıca arrow izlenmezmi yanıı
1-süpernatural
2-the originals
3-arrow
4-the walking dead
5-the vampire diaries

yanıı the walking eaddtan önde tutuyorum ben arrowu dizi listemde :love1::love1:
Benimde yabanci dizilerim arasinda Arrow bir hayli üst siralarda, ilk bölümünden bu yana cok büyük bir keyifle izleyip takip ettigim bir dizi. Yeni sezon baslasada izlesek :)

1-süpernatural
2-the originals
3-arrow
4-the walking dead
5-the vampire diaries

Aynen senle bizim çok ortak dizimiz var :X Yeni sezonda da olacak gibi :X

"Sonbahar: Eylül Ekim Kasım"

Sonbahar yazıyordu kesin bir tarih bulamadım, eylülse olmaz. Kasımsa garanti ayarlar izlerim. Zaten o aylardan sonra benimde dizilerim başlıyor günlük takibe giriyorum. :D İyi olur bir arrow'un gelişi şöyle bir perşembe ideal. :D
Güzel haber :X Ekimde başlayacak zaten yeni sezon:X
Benimde yabanci dizilerim arasinda Arrow bir hayli üst siralarda, ilk bölümünden bu yana cok büyük bir keyifle izleyip takip ettigim bir dizi. Yeni sezon baslasada izlesek :)
Yeni sezonda yorumlarını görürüz umarım :X