Klasik Arrested Development - Dizi Yorumları

Arrested Development 1x5

Yine güzel bölümdü. :)

Gob da baya ilginç bir karakter ama dizideki her karakter gibi onu da severek izliyorum. :D

Michael'ın hizmetçi diye başka bir kadını arabaya alması ve Lindsay'in anında Michael'ı satması da yine komikti. :D

Puanım: 8.5/10

Arrested Development 1x6

Dizinin şimdiye kadarki en güldüğüm bölümü oldu. :D Bence çok iyi bir bölümdü. IMDb'yle genelde zıt gidiyoruz bu dizide. Genelde benim çok güldüğüm bölümlerin puanı daha az güldüğüm bölümlere göre daha düşük. Her neyse bölüm içinde bir de sürpriz vardı o iyiydi baya. :D

Bahsettiğim sürpriz Bob Odenkirk'ti. Gerçi o zaman için pek sürpriz sayılmaz çünkü şimdiki kadar meşhur değildi kendisi. Belki geçen sene izleyenler için bile pek sürpriz sayılmaz ama şu an oldukça popüler bir dizinin başrolünü burada konuk oyuncu olarak görmek oldukça güzeldi kısacası ve Tobias'la olan "rol değişimi" sahnesi çok iyiydi. Sesli güldüm. :D

George Michael'ın "Oz Büyücüsü" yerine "Oz" dizisini izlemesi yüzünden yaşadığı hapishane korkusu da güzeldi. :D

Gob ve sekreter kadın arasındaki sahneler de güzeldi. :D

Puanım: 9/10

Arrested Development 1x7

Önceki bölüm kadar olmasa da güzel bölümdü.

Michael ve Lindsay'in dostluğu bence de pek olmamıştı. Bölüm sonunda bunun farkına varmaları iyi oldu. :D

George Michael'ın giydiği kostümle kaslı görünmeye çalışması komikti. :D Daha sonrasında Tobias gibi şortla sahneye çıkması da güldürdü. :D

Arrested Development 1x9

Önceki bölümlerine nazaran biraz daha az gülsem de iyiydi yine de. :)

Baba Bluth'un din ile yakından bağ kurması güldürdü. :D Bunun haricinde de güldüren olaylar vardı ama bölümü dün izlediğim için pek bir şey kalmamış aklımda. :)

Puanım: 8/10

Arrested Development 1x10

Aslında oldukça iyi bölümdü hatta belki de şu ana kadarki en iyi bölümdü ama altyazıda yaklaşık 10 saniyelik kayma olması tüm zevki öldürdü. Kaçan balık büyük olurmuş. :(

Michael'ın George Michael'a oyun oynadıktan sonra babasının ona oyun oynaması güldürdü. Eskiden baba Bluth'un yapmış oduğu oyunları izlemek de zevkliydi. :D

10 bile verilebilecek bir bölümdü ama işte. :(

Puanım: 9/10

Arrested Development 1x11

Güzel bölümdü her zamanki gibi.

Michael ve George Michael'lı sahneler iyiydi yine. Halkla İlişkiler uzmanı kadın güzeldi. :D

Gob'un yaşlı adamı kaybetmesi de güzeldi. :D

Tobias'ın da aldığı parayı amacının dışında kullanması ve parayı verdiği adam da komikti gerçekten. :D

Arrested Development 1x12

Fena değildi bölüm.

Yine yanlış anlamalar zinciri vardı bölümde. Ama özellikle Michael'ın Martha'yla ilgili olayı yanlış anlaması işi baya batırdı. :D

Arrested Development 1x13

Son iki bölüme nazaran daha güzel bir bölümdü. :)

Michael mahkeme salonuna geldikten sonra yaşananlar iyiydi. Tam Bluth ailesine yakışan bir durumdu. :D

Tobias'ın Gorge Michael'la yaptığı bebek yapma konuşması da güldürdü. :D

Arrested Development 1x19

16, 17 ve 18. bölümleri atlamak durumunda kaldım mecburen. Bu 3 bölümün altyazısı indirdiğim sürümde yoktu ben de kendimce başka bir çözüm bulmuştum ama gördüm ki o çözümde bir işe yaramamış. Ben de internetten izlemeyi düşündüm ama yine aynı sorun vardı. Şu an bulunduğum ortamda da bu sorunu halledebileceğimi sanmıyorum. Komedi dizisi olduğu için de pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ama ileride bu üç bölümü izleyeceğim mutlaka. :)

Bölüm güzeldi.

Bölümün sonunda Gob'un karısının, Gob'a başka birini sevdiğini söylediği sırada Gob'un, o kişiyi Michael zannedip Michael'a vurması güldürdü. :D

Bunun haricinde de ara ara gülümseten sahneler vardı. :)

Dizinin başlığı açıldı sonunda. :):)

Daha önceki mesajları da konuya aktardım ama ilk sezonlardaki mesaj yazmamışım o nedenle diziyi sevdiğimi bir de bu mesajdan anlatayım dördüncü sezondaki olumsuz yorumlarıma kanmayın. :):)

Dizi gerçekten çok absürt, çok orijinal bir komedi. "Çok farklı bir komedi izlemek istiyorum" diyen herkese ilk önereceğim dizi olur galiba.

Netflix'e geçtikten sonra çok farklı bir şey denemişler (oyuncuların zamanları uymadığından mecburiyetten) ve olmamıştı ama hala benim için gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biridir. İlk 10 olmasa da ilk 20'ye rahat girer. :)

Yeni sezonunu da merakla bekliyorum ama bu hızla 2017'de gelir en erken. :):)

1x20, 1x21, 1x22 (Sezon Finali)

Güzel bölümlerdi. Sezonu da bitirmiş olduk böylece. :D

George Michael ve kötü esprileri güldürdü. :D

Gob'un Michael gibi olmak istemesi ve farklı davranışlar içine girmesi de iyiydi. :D[/spoiler

1x2

İyi sayılabilecek bir bölümdü.

George Michael favorim, kuzeniyle olan sahneleri güldürüyor :D

@cevaa Başlaman iyi olmuş. Beraber izleriz. Yalnız bence de böyle gitmez. Şimdilik ilk bölümler diye sıkıntı yapmıyorum ama bakalım ileride düzelmezse bırakırız.

1x1 ve 1x2

Dizi pek iyi başlamadı. Gob, Michael ve George Michael karakterlerini sevdim şimdilik. Onun dışında ailenin geri kalanı sinir bozucu duruyor. İlk 2 bölümden güldüğüm bir sahne olmadı. Umarım ileride düzelir.

@cevaa Başlaman iyi olmuş. Beraber izleriz. Yalnız bence de böyle gitmez. Şimdilik ilk bölümler diye sıkıntı yapmıyorum ama bakalım ileride düzelmezse bırakırız.

1x1 ve 1x2

Dizi pek iyi başlamadı. Gob, Michael ve George Michael karakterlerini sevdim şimdilik. Onun dışında ailenin geri kalanı sinir bozucu duruyor. İlk 2 bölümden güldüğüm bir sahne olmadı. Umarım ileride düzelir.
Onları sevmen yeterli zaten. :D Kuzen ve Buster'ı da seversin muhtemelen ilerleyen bölümlerde. :):) He bir de enişte. :):)

Ama sevemezseniz de şaşırmam tuhaf bir dizi herkes sevemez. :D