istatistik deyince aklıma adam fawerın olasılıksız kitabı geldi
bende duydum da o kitabı okuyamadım daha istatistikle alakası ne ?
istatistik deyince aklıma adam fawerın olasılıksız kitabı geldi
kitabın kahramanı istatistik mezunu falan ders veriyor üni.de sonra adam şizofrenlikle alakalı olarak geleceği görüyor ve istatistiğin yardımı çok oluyor pokerde anasını ağlatıyo
şaka bi yana güzel bölüm aslında ama bende sayısal yok kafayı yerim öyle bi yere gidersem, tam tersi hayalim tarih bağımlıyım agaistant:
lise son bu sene bakalım ne olacakbanada kitaplar zor geliyor okumak falan bende de sayılar olacak ağa)) sen lisede misin yoksa üni mi yoksa okumuyon mu senin durum ne ?
ayrıca istatistik için matematik çok iyi olması lazım ve hafızan iyi olmalı formül çok
istatistik güzel ancak zor. bu arada diğer bölümleri bilmediğim için pek bişey diyemiyorum ama her bölümün zorluğu vardır tabiki. başka bölüm düşünmedinmi hiç
daha detaylı bilgi vermek isterdim ama sağolsun pc sıkıntı yaratıyor ve net bağlantım kaçak olduğu için sık sık kopuyor neyse bu konu dışı oldu... kimya mühendisliği güzeldir aslında. kimya dersi aldım ben eğlenceli geçiyor deneyler tüpler büretler renkler falan yaniii . daha fazlası çin facebook taki resimler sana yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?